Ring til Houkjær Begravelse i Brædstrup

Bedemand i Brædstrup

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Brædstrup Begravelsesforretning

Kirsten og Søren Rasmussens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Ann Østergaard Nielsen
Eksamineret bedemand
Andreas Kjøller
Eksamineret Bedemand
Lisa Jeppesen
Eksamineret bedemand
Mette Louise Knudsen
Eksamineret Bedemand
Peder Jensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Brædstrup Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Hos Brædstrup Begravelsesforretning har vi indgående kendskab til lokalområdet og hjælper med alle spørgsmål, der må være omkring dødsfald i Brædstrup og omegn. I mere end 50 år har virksomheden hjulpet lokale familier, venner og andre pårørende gennem svære tider, der følger efter dødsfald. Derfor har vi stærke kontakter til de lokale kirker og andre instanser, der skal inddrages i forbindelse med dødsfald, begravelse og bisættelse. Hver højtidelighed er unik og personlig, for vi tager altid udgangspunkt i den afdødes samt pårørendes ønsker til forløbet.

Bedemand i mere end 50 år​

Forretningen blev etableret i 1965 af Folmer Søndergaard, og i 1971 overtog Inger og Gregers Andersen forretningen. Seks år efter ansatte de Søren Rasmussen som bedemand. Han blev i 1986 kompagnon i forretningen, og Kirsten Rasmussen blev ansat som bedemandsassistent. Kirsten og Søren Rasmussen overtog i 1992 forretningen, og de startede samme år Højderyggens Bedemandsforretning i Nørre Snede.

I 2007 blev Brædstrup Begravelsesforretning solgt til Genega Begravelsesforretning, som ti år efter solgte forretningen til Houkjær Begravelse under Jakob Houkjær. Forretningen drives stadig efter samme værdigrundlag, der har gjort Brædstrup Begravelsesforretning til en lokal favorit inden for branchen. Vi varetager de praktiske opgaver, der følger med et dødsfald i det omfang, de pårørende ønsker.

Få hjælp til begravelse og bisættelse

Som eksaminerede og erfarne bedemænd er vi klar med kyndig vejledning og hjælp både før, under og efter et dødsfald. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 75 10 81.
Vi hjælper dig gerne med eksempelvis at udfylde det forberende hæfte Min Sidste Vilje, indledende håndtering af sorg eller den praktiske planlægning af en begravelse eller bisættelse.

Respekt, omsorg og nærvær er hjørnestenene i vores tilgang. Vi er her for at guide jer gennem alle de praktiske opgaver, der opstår umiddelbart efter et dødsfald og i forbindelse med begravelse eller bisættelse.
Vi står ved din side i denne følsomme tid, og vores erfaring sikrer en værdig afsked. Kontakt os når det passer dig.

Få en personlig dialog med Houkjær Begravelse i Brædstrup

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.