Ring til Houkjær Begravelse i Brædstrup

Bedemand i Brædstrup

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Brædstrup Begravelsesforretning

Kirsten og Søren Rasmussens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Ann Østergaard Nielsen
Eksamineret bedemand
Andreas Kjøller
Eksamineret Bedemand
Lisa Jeppesen
Eksamineret bedemand
Mette Louise Knudsen
Eksamineret Bedemand
Peder Jensen
Eksamineret bedemand
Heidi Due
Eksamineret Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Brædstrup Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Hos Brædstrup Begravelsesforretning har vi indgående kendskab til lokalområdet og hjælper med alle spørgsmål, der må være omkring dødsfald i Brædstrup og omegn. I mere end 50 år har virksomheden hjulpet lokale familier, venner og andre pårørende gennem svære tider, der følger efter dødsfald. Derfor har vi stærke kontakter til de lokale kirker og andre instanser, der skal inddrages i forbindelse med dødsfald, begravelse og bisættelse. Hver højtidelighed er unik og personlig, for vi tager altid udgangspunkt i den afdødes samt pårørendes ønsker til forløbet.

Bedemand i mere end 50 år​

Forretningen blev etableret i 1965 af Folmer Søndergaard, og i 1971 overtog Inger og Gregers Andersen forretningen. Seks år efter ansatte de Søren Rasmussen som bedemand. Han blev i 1986 kompagnon i forretningen, og Kirsten Rasmussen blev ansat som bedemandsassistent. Kirsten og Søren Rasmussen overtog i 1992 forretningen, og de startede samme år Højderyggens Bedemandsforretning i Nørre Snede.

I 2007 blev Brædstrup Begravelsesforretning solgt til Genega Begravelsesforretning, som ti år efter solgte forretningen til Houkjær Begravelse under Jakob Houkjær. Forretningen drives stadig efter samme værdigrundlag, der har gjort Brædstrup Begravelsesforretning til en lokal favorit inden for branchen. Vi varetager de praktiske opgaver, der følger med et dødsfald i det omfang, de pårørende ønsker.

Få hjælp til begravelse og bisættelse

Som eksaminerede og erfarne bedemænd er vi klar med kyndig vejledning og hjælp både før, under og efter et dødsfald. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 75 10 81.
Vi hjælper dig gerne med eksempelvis at udfylde det forberende hæfte Min Sidste Vilje, indledende håndtering af sorg eller den praktiske planlægning af en begravelse eller bisættelse.

Respekt, omsorg og nærvær er hjørnestenene i vores tilgang. Vi er her for at guide jer gennem alle de praktiske opgaver, der opstår umiddelbart efter et dødsfald og i forbindelse med begravelse eller bisættelse.
Vi står ved din side i denne følsomme tid, og vores erfaring sikrer en værdig afsked. Kontakt os når det passer dig.

Få en personlig dialog med Houkjær Begravelse i Brædstrup

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed