Ring til Houkjær Begravelse i Bording

Bedemand i Bording

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Bording Begravelsesforretning

Kurt Jespersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Marianne Duelund
Bedemand
Ann Østergaard Nielsen
Eksamineret bedemand
Kim Jespersen
Eksamineret bedemand
Gert Kristoffersen
Eksamineret bedemand
Betina Jespersen
Bedemand
Malene Doktor
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Bording Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Når du mister et menneske, du holder af, vil du typisk blive ramt af sorg og afsavn. Derfor kan det være svært samtidig at skulle forholde sig til de praktiske gøremål og detaljer, der skal tages stilling til i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Hos Bording Begravelsesforretning yder vi rådgivning og assistance ved dødsfald. Vi hjælper i det omfang, du ønsker det, og vi gør meget ud af at følge dine og afdødes ønsker til afskeden.

Få hjælp og støtte til begravelse og bisættelse

Vores erfarne bedemænd støtter og vejleder dig gennem alle de nødvendige valg i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Vi ved, hvor vigtigt det er at sige farvel på den rette måde, og derfor arbejder vi tæt sammen med dig for at skræddersy en personlig afskedsceremoni.

Gennem åbenhed og klar kommunikation præsenterer vi forskellige ydelser og muligheder, der passer til dine ønsker. Vi tilbyder den rette mængde hjælp og rådgivning, alt efter hvad du har brug for. Bording Begravelsesforretning er i dag en del af Houkjær Begravelse, hvor vi står til rådighed i den grad, du ønsker det. Vi lægger vægt på gennemsigtighed i hele processen og ønsker, at du er aktivt med i beslutningerne såsom valg af kiste og blomster, ruten på kapelturen og farven på rustvognen.

Rådgivning og omsorg hos din lokale bedemandsforretning i Bording

Når vi arbejder på at planlægge den sidste afsked med din kære, er det vigtigt, at det økonomiske aspekt også tages med i betragtning. Og da du ikke har nogen forudsætning for at vide, hvad de forskellige ydelser koster, er det vores opgave at fremlægge et retvisende billede af priserne. Vi går først i gang med de praktiske opgaver, når vi har en klar aftale. Din lokale bedemand sørger altså for, at behov og økonomi hænger sammen på den bedst mulige måde, så du ikke ender ud med at skulle betale et større beløb end beregnet.

Begravelsesforretningens historie rækker langt tilbage. Møbelhandler Chr. Munk drev begravelsesforretningen frem til 1987, hvorefter Kurt overtog forretningen. Kurt er stadig aktiv i forretningen men det er primært hans søn Kim Jespersen, der varetager de daglige opgaver.

Ønsker du hjælp til en værdig afsked? Vi tilbyder professionel assistance før og efter dødsfaldet, så du kan tage den rette beslutning for dine kære. Du er velkommen til en samtale om Min Sidste Vilje, ligesom du altid kan ringe med spørgsmål om dødsfald, bisættelse og begravelse når som helst. Vores lokale tilstedeværelse sikrer, at vi forstår dine behov og kender de lokale traditioner og kirker.

En erfaren bedemand kan tilbyde uvurderlig støtte, når du mister en, du har kær. Vores veluddannede bedemænd er her for at hjælpe dig med alle aspekter af en mindeværdig begravelse eller bisættelse. Vores mål er at lette byrden for jer efterladte og sikre, at din elskedes afsked er ærefuld og betydningsfuld.

Kontakt vores erfarne bedemænd for professionel og omsorgsfuld assistance i den svære tid.

Få en personlig dialog med Houkjær Begravelse i Bording

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.