Ring til Houkjær Begravelse i Ballerup

Bedemand i Ballerup

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Ballerup Begravelsesforretning

Ballerup og Omegns Ligkistemagasin

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
John Hølchen Bogø
Eksamineret bedemand
Laila Petersen
Eksamineret bedemand
Michael Gissel
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Ballerup Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Ballerup Begravelsesforretning har en lang historie og teamet af bedemænd en stor erfaring. Vi bistår jer gerne, når I skal tage afsked med en af jeres kære. Vi kan være behjælpelige med alt i forbindelse med dødsfaldet, herunder de forskellige dokumentarbejde, koordinering med alle parter og rustvognskørsel i forbindelse med det sidste farvel ved en begravelse eller bisættelse.

Kontakt os for en personlig samtale. Vi kommer gerne ud til jer, ligesom I også er mere end velkomne på vores adresse.

En værdig ceremoni i Ballerup og omegn

Det kræver megen energi, når man mister ens kære, og det mener vi, at man som bedemand skal have forståelse for og respektere. Derfor har vi specialiseret os i guide jer hele vejen og at skabe værdige rammer for bisættelsen og begravelsen. Før vi gør noget, får I et økonomisk overblik ud fra jeres ønsker, således at I ikke skal spekulere over omkostningerne i en i forvejen svær og ofte uoverskuelig tid. ​

Det er vores mål at sikre, at alle pårørende føler sig trygge, når I overlader det sidste farvel til os. Derfor er faglighed, etik og bæredygtighed nøgleord i vores arbejde med at arrangere en bisættelse eller begravelse. Dette for at sikre, at afskeden bliver præcis, som I ønsker.

Bedemand i Ballerup gennem mange år

Hos vores bedemandsforretning, beliggende i hjertet af Ballerup, forstår vi betydningen af at yde personlig og respektfuld service i forbindelse med begravelse og bisættelse. Vi tilbyder en bred vifte af bedemandsydelser for at imødekomme alle aspekter af planlægningen og gennemførelsen af en værdig afsked. Vores team af erfarne bedemænd i Ballerup er specialiseret i at vejlede dig gennem de forskellige spørgsmål, der skal afklares før en begravelse eller bisættelse.

Vores begravelsesforretning strækker sig ud over Ballerup og omegn, hvor vi stolt har tjent lokalsamfundet i flere år. Vi er dedikerede til at tilbyde empatisk støtte og professionel vejledning. Uanset om det drejer sig om et pludseligt dødsfald eller blot generel information om begravelsesplanlægning – eller en gratis samtale om Min sidste Vilje. Så står vi klar til at hjælpe.

Hvert dødsfald er unikt

Vi forstår, at hvert dødsfald er unikt, og derfor tilpasser vi vores ydelser efter jeres ønsker og behov. Sådan gør vi for hver familie, vi møder i Ballerup og omegn. Om I ønsker en traditionel bisættelse eller en mere personlig begravelsesceremoni, så har vi ideer og forslag, som I måske ikke havde tænkt på. Det er vores mål at sikre, at afskeden bliver en mindeværdig og respektfuld oplevelse.

Vi opfordrer jer til at besøge vores hjemmeside for at læse mere om de forskellige muligheder, vi tilbyder inden for bisættelse og begravelse. Tøv ikke med at kontakte os direkte for en samtale om jeres overvejelser, specifikke ønsker og behov. Vores bedemandsforretning i Ballerup står altid klar til at yde den nødvendige assistance og støtte.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.