Houkjær Blomster - Begravelsesbinderi

Houkjær Blomster er det lokale begravelsesbinderi, som står for en høj, ensartet kvalitet i kistepynt, kranse og blomster til konkurrencedygtige priser og med høj leveringssikkerhed.
Hvis du ønsker at bestille blomster til en begravelse, kan det nemt klares gennem afdødes eventuelle mindeside. Klik på ”Bestil blomster" nedenfor.

Kreativt begravelsesbinderi

Betydningen af blomster ved begravelser og bisættelser kan ikke overvurderes

Kvalitet, kreativitet og levering til tiden er helt afgørende både for alle pårørende og for den mindeværdige oplevelse. Derfor tager Houkjær Begravelse det fulde ansvar fra bestilling til levering med eget blomsterbinderi.

Houkjær Blomster er et lokalt begravelsesbinderi i Østjylland. Vi kan derfor tilbyde at leverer blomster til kirkerne i Horsens kommune, Odder kommune, Skanderborg kommune, Hedensted kommune og Vejle kommune.

Vi står for en høj, ensartet kvalitet i kistepynt, kranse og blomster til konkurrencedygtige priser og med høj leveringssikkerhed.

Vi er snart klar med en helt ny webshop, hvor vi kan tilbyde levering af blomster til alle formål i hele landet.

"Blomster fra eget binderi giver sikkerhed for høj kvalitet og blomster til tiden"

Fuld fokus på dine blomster

Blomsterværkstedet kan levere til hele Østjylland og det meste af Midtjylland

Houkjær Blomster er ikke kun for bedemænd. Du kan som privat kunde også bestille blomster. Der er dog udelukkende fokus på at levere kistepynt, kirkepynt og kranse, hjerter og buketter til begravelser og bisættelser.

Samlet over 30 års erfaring som blomsterdekoratører

Til gavn og glæde for jer som pårørende

Houkjær Blomster ledes af driftschef i Houkjær Begravelse, Mette Beck Jensen, med 19 års erfaring som blomsterdekoratør. I hverdagen står Pernille Dahl Bertelsen for binderi og levering sammen med en anden erfaren medarbejder i blomsterbinderiet. Pernille Dahl Bertelsen har 11 års erfaring som blomsterdekoratør og har været ejer af Blomstergården i Brædstrup.

“Vi leverer klassisk blomsterbinderi med et tvist af kreativitet doseret efter behov”, fortæller Pernille.

Et tæt internt samarbejde mellem blomsterdekoratørerne og bedemændene i Houkjær Begravelse vil løbende styrke fagligheden og sikre den høje, ensartede kvalitet.

“Jeg siger min ærlige mening, foreslår de bedste løsninger til årstiden, så du får flotte, friske blomster for alle pengene”
Pernille Dahl Bertelsen, Blomsterdekoratør