Ring til Houkjær Begravelse i Juelsminde

Bedemand i Juelsminde

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Juelsminde Bedemandsforretning

Kirsten og Elo Andersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Heidi Due
Eksamineret Bedemand
Andreas Kjøller
Eksamineret bedemand
Lisa Jeppesen
Eksamineret bedemand
Mette Louise Knudsen
Eksamineret bedemand
Peder Jensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Kompetent og empatisk bedemand i Juelsminde og omegn

Har der været dødsfald i din nære familie eller vennekreds, og står du derfor og søger en kompetent og empatisk bedemand til at hjælpe jer i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, så er du i trygge hænder hos bedemanden i Juelsminde Bedemandsforretning v/Kirsten Kato og Elo Andersens efterfølgere fra Houkjær Begravelse.

Vi er lokalkendte og sætter en stor ære i at yde den støtte, I som pårørende har brug for, når en af jeres kære går bort. Bedemanden tilbyder alle traditionelle ydelser forbundet med begravelse og bisættelse, og I får naturligvis altid omsorgsfuld rådgivning før, under og efter dødsfaldet.

Bedemand med stærk lokal tilknytning

De erfarne bedemænd fra Houkjær Begravelse hos Juelsminde Bedemandsforretning, har overtaget ansvaret fra Kirsten Kato og Elo Andersen fra Den Lokale Bedemand. Kirsten og Elo har i mange år været en pålidelig støtte for lokale, der har mistet en kær. Denne tradition fortsætter i sammme ånd med fair og gennemsigtige priser. Du vil opleve det fra første opkald, over samtale og ilægning, til den praktiske hjælp og empatiske støtte før og efter begravelsen eller bisættelsen.

Vi respekterer og følger bedemandsfagets gode normer og værdier, og med engagement og dedikation for begravelse og bisættelse hjælper vi borgere i Juelsminde gennem hele forløbet.

Professionel støtte ved begravelse og bisættelse

Ved et dødsfald i familien eller blandt venner følger ofte en meget svær tid, hvor valg og beslutninger kan virke uoverskuelige. I denne stund er det praktiske, der skal ordnes, ikke altid det første, man ønsker at tænke på, når sorgen og chokket også kræver opmærksomhed. Vi har dyb respekt for denne følsomme situation, og derfor er det vores fornemste opgave som erfarne bedemænd at bistå jer med de forskellige traditionelle gøremål, der følger med et dødsfald. Alt dette vil vi håndtere efter jeres ønsker og behov, både inden for begravelse og bisættelse.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en personlig og værdig afsked med den afdøde. Som veluddannede bedemænd er vi her for at guide og støtte jer igennem alle praktiske detaljer og beslutninger, der skal tages. Vores mål er at lette byrden for jer i den første svære tid. Forvent professionel assistance og støtte ved både begravelse og bisættelse her hos jeres lokale bedemand.

Når behovet opstår, er vores erfarne bedemænd klar til at hjælpe med bisættelse eller begravelse. Som dedikerede bedemænd forstår vi, at disse øjeblikke er følsomme og kræver en omsorgsfuld tilgang. Vores ekspertise skal give dig tryghed og sikre, at den sidste afsked med din kære foregår på den måde, der føles rigtig for dig. Kontakt os for at sikre en værdig og betænksom sidste afsked.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre. Sokkel og kantlister er af hurtigvoksende piletræ. Polstret med hør både i låg og underkiste. Pude og dyne er også i hør.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed