Ring til Houkjær Begravelse i Juelsminde

Bedemand i Juelsminde

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Juelsminde Bedemandsforretning

Kirsten og Elo Andersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Andreas Kjøller
Eksamineret bedemand
Lisa Jeppesen
Eksamineret bedemand
Mette Louise Knudsen
Eksamineret bedemand
Peder Jensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Kompetent og empatisk bedemand i Juelsminde og omegn

Har der været dødsfald i din nære familie eller vennekreds, og står du derfor og søger en kompetent og empatisk bedemand til at hjælpe jer i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, så er du i trygge hænder hos bedemanden i Juelsminde Bedemandsforretning v/Kirsten Kato og Elo Andersens efterfølgere fra Houkjær Begravelse.

Vi er lokalkendte og sætter en stor ære i at yde den støtte, I som pårørende har brug for, når en af jeres kære går bort. Bedemanden tilbyder alle traditionelle ydelser forbundet med begravelse og bisættelse, og I får naturligvis altid omsorgsfuld rådgivning før, under og efter dødsfaldet.

Bedemand med stærk lokal tilknytning

De erfarne bedemænd fra Houkjær Begravelse hos Juelsminde Bedemandsforretning, har overtaget ansvaret fra Kirsten Kato og Elo Andersen fra Den Lokale Bedemand. Kirsten og Elo har i mange år været en pålidelig støtte for lokale, der har mistet en kær. Denne tradition fortsætter i sammme ånd med fair og gennemsigtige priser. Du vil opleve det fra første opkald, over samtale og ilægning, til den praktiske hjælp og empatiske støtte før og efter begravelsen eller bisættelsen.

Vi respekterer og følger bedemandsfagets gode normer og værdier, og med engagement og dedikation for begravelse og bisættelse hjælper vi borgere i og omkring Juelsminde gennem hele forløbet.

Professionel støtte ved begravelse og bisættelse

Ved et dødsfald i familien eller blandt venner følger ofte en meget svær tid, hvor valg og beslutninger kan virke uoverskuelige. I denne situation oplever mange, at det er en stor støtte at få hjælp til mange af de praktiske opgaver, der skal ordnes. Vi har dyb respekt for at situationen kan virke overvældende og vække alle former for følelser. Derfor er det vores fornemste opgave som erfarne bedemænd at bistå jer med de forskellige traditionelle gøremål, der følger med et dødsfald. Alt dette vil vi håndtere efter jeres ønsker og behov til den forestående begravelse eller bisættelse.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en personlig og værdig afsked med jeres kære. Som veluddannede bedemænd er vi her for at guide og støtte jer igennem alle praktiske detaljer og beslutninger, der skal tages. Vores mål er at lette byrden for jer i den første svære tid. Forvent professionel assistance og støtte ved både begravelse og bisættelse her hos jeres lokale bedemand i Juelsminde.

Når behovet opstår, er vores erfarne bedemænd klar til at hjælpe med bisættelse eller begravelse. Som dedikerede bedemænd forstår vi, at disse øjeblikke er følsomme og kræver en omsorgsfuld tilgang. Vores ekspertise skal give dig tryghed og sikre, at den sidste afsked med din kære foregår på den måde, der føles rigtig for dig. Kontakt os for at sikre en smuk og mindeværdig sidste afsked.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.