Ring til Houkjær Begravelse i Esbjerg

Bedemand i Esbjerg

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Jerne Begravelsesforretning

Skov Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Tine Nielsen
Eksamineret bedemand
Mette Grumsen
Eksamineret bedemand
Troels Giversen
Eksamineret bedemand
Hanne Hjørngaard
Eksamineret bedemand
Alexandra Brandi
Eksamineret bedemand
Nicki Løbner
Eksamineret bedemand
Nikolaj Rebsdorf
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Jerne Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Som erfarne bedemænd hjælper vi med begravelse, bisættelse og bedemandstjenester på Fanø og i Jerne. Vi står parat til at tage hånd om alle praktiske detaljer, så I som pårørende kan fokusere på selve afskeden.

Ring, når I har brug for os, så tager vi en samtale enten i jeres hjem eller på vores kontor. Her kan vi sammen drøfte de ønsker, I har til en smuk bisættelse eller begravelse.

For at kunne koordinere og arrangere det praktiske omkring jeres kæres begravelse eller bisættelse, har vi brug for personlige data på afdøde og anmelder, og alle oplysninger bliver behandlet fortroligt. Gennem hele processen bestræber vi os på at levere en personlig og respektfuld service, der tager højde for ethvert individuelt ønske.

Din lokale bedemand i Esbjerg-Jerne

Vores eksaminerede bedemænd har erfaring med mange forskellige forløb af en begravelse og bisættelse. Du kan derfor få inspiration til forløbet og professionel støtte til planlægningen, og vi lægger altid stor vægt på den personlige kontakt og nærvær. Når vi træffer aftale med præst, kirke, kirkegård og krematorie, sikrer vi en smidig og velorganiseret proces for jer som pårørende. Efterfølgende tager præsten kontakt til jer for at samarbejde om tilrettelæggelsen af selve højtideligheden.

Uanset om I foretrækker en stor begravelse eller en intim bisættelse, så er vores dedikerede bedemænd klar til at skræddersy løsninger efter jeres ønsker og behov.

Få en personlig begravelse/bisættelse

I den lokale bedemandsforretning for Jerne og Fanø er vi åbne for alle uanset tro og om I ønsker en begravelse, en bisættelse eller en kremering uden handling. For nogen er det rigtigt at samles om kisten i hjemmet, inden vi kører kisten til krematoriet. Andre ønsker en borgerlig bisættelse med den musik, som jeres kære holdt af at danse til. For atter andre er det smukkeste at annoncere i flere aviser og arrangere en stor højtidelighed med tale, salmer og musikalske indslag. Som professionelle bedemænd har vi erfaring med at arrangere ceremonier, der reflekterer afdødes liv og ønsker.

Vi tilbyder personlig rådgivning og sammen planlægger vi en mindeværdig og meningsfuld afsked. Om vi mødes eller I bestiller online, så får I en samlet pris på vores service, som I kan regne med, inden vi gør noget. Kontakt vores bedemandsforretning, så vi kan guide jer igennem processen med nærvær og professionalisme.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre. Sokkel og kantlister er af hurtigvoksende piletræ. Polstret med hør både i låg og underkiste. Pude og dyne er også i hør.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed