Ring til Houkjær Begravelse i Billund

Bedemand i Billund

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Billund Begravelsesforretning

Charlotte og Claus Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Anton Schmidt
Bedemand
Charlotte Madsen
Bedemand
Claus Madsen
Eksamineret bedemand
Jim Christensen
Bedemand
Flemming Brorsbøl
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Billund Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Velkommen til Houkjær Begravelse, hvor vi i Billund tilbyder nærværende og professionel bistand i forbindelse med planlægningen af begravelse eller bisættelse. Som din lokale bedemand, er det vores mission at yde en service, der er både medfølende og professionel – tilpasset hver enkelte families behov.

Vi er her for at guide dig igennem alle aspekter af afskeden, med en dyb forståelse for de traditioner og værdier, der kendetegner vores lokalområde. Du møder et dedikeret team, som er klar til at støtte dig fra du kontakter os og hele vejen under samtale, kapeltur, afskedsceremoni og evt. urnenedsættelse.

Bisættelser og begravelser i Billund

I Billund forpligter Houkjær Begravelse sig til at levere personlige begravelsesløsninger, der respekterer og ærer den afdødes minde. Det gælder uanset, om det skal være en stor højtidelighed med specialkøretøj og kortege, om det skal være en stille afsked eller måske uden ceremoni. Vi tilbyder et omfattende udvalg af tjenester, der sikrer, at hver detalje bliver taget hånd om med største omsorg. Vi arbejder tæt sammen med dig for at planlægge en bisættelse eller begravelse, der spejler din kæres liv og værdier. Vores erfaring og engagement i lokalsamfundet gør os til en værdifuld partner i denne svære tid.

Bedemandsforretningen i Billund: Medfølelse og professionalisme hos Houkjær Begravelse

Hos Houkjær Begravelse i Billund vil du opleve, at ærlighed, omsorg og professionalisme er en æressag for os. Alle bedemænd er uddannede, og vi er dybt engagerede i at støtte samfundet i Billund og omegn med respektfulde og meningsfyldte tjenester, der sikrer en smuk begravelse eller bisættelse. Som en central del af lokalsamfundet er det vores ære at hjælpe familier med at skabe en afsked, der ærer og mindes den afdødes liv på bedste vis.

Gør brug af vores erfaring. Vi er her for at sikre, at hver bisættelse og begravelse bliver håndteret med den dybeste respekt og personlige opmærksomhed.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.