Ring til Houkjær Begravelse i Esbjerg

Bedemand i Esbjerg

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Esbjerg-Fanø Begravelse

Skov Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Tine Nielsen
Eksamineret Bedemand
Gunnar Bundgaard
Eksamineret Bedemand
Troels Giversen
Eksamineret bedemand
Hanne Hjørngaard
Eksamineret bedemand
Alexandra Brandi
Eksamineret Bedemand
Nicki Løbner
Eksamineret Bedemand
Nikolaj Rebsdorf
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Esbjerg-Fanø Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Hos Skov Madsen Bedemandsforretning får du en bedemand, der har stort lokalt kendskab til Esbjerg og omegn. Det betyder, at du får erfaren rådgivning i, hvilke muligheder der er for bisættelser og begravelser – enten kirkelige eller borgerlige – i Esbjerg.

Vores kendskab til kirker, kapeller, præster, gravsteder, lokaler til mindehøjtidelighed og andet betyder, at du får en bedemand, der hjælper dig med at få overblik over dine muligheder. På den måde kan vi sammen arrangere en bisættelse eller begravelse, så din kære får en personlig og værdig afsked i vedkommendes ånd.

Bedemandsforretning i Esbjerg

Vi forstår dybden af sorgen og det ansvar, der følger med at arrangere en værdig afskedsceremoni. Vores erfarne team er specialiseret i både begravelser og bisættelser og er dedikerede til at være din støtte fra du kontakter os, til begravelse eller bisættelse er gennemført og urnen er overleveret. Vi står klar til at hjælpe med at skabe en mindeværdig højtidelighed, der ærer det liv, I har haft sammen.

Din lokale begravelsesforretning i Esbjerg

Hos Houkjær Begravelse er vi stolte af at være en lokal bedemandsforretning i Esbjerg-området. Vores tætte forbindelse til samfundet omkring os giver dig en unik mulighed for at få personlig støtte til begravelsen eller bisættelsen.

Begravelse og bisættelse i Esbjerg

Hos Skov Madsen Bedemandsforretning i Esbjerg, som i dag er overtaget af Houkjær Begravelse, møder du eksaminerede og erfarne bedemænd. Samtidig kan vi trække på specialviden fra kolleger i firmaets øvrige afdelinger, så vi er beredt til alle udfordringer.

Vejledning og omsorg i en svær tid

Din lokale bedemand tager ansvaret for alle detaljerne frem mod bisættelsen eller begravelsen. Før vi gør noget, har vi en samtale hjemme hos jer eller i vores forretning, hvor vi taler om jeres ønsker til afskedsforløbet. I bliver præsenteret for et prisoverslag, som I kan regne med, og når vi har en klar aftale, sørger vi for at kontakte præsten, lægge jeres kære til rette i kisten, bestille blomster og søge om begravelseshjælp til jer. Blot for at nævne nogle af bedemandens serviceopgaver.

Vi forstår, hvor overvældende det kan være at håndtere alle aspekter af en begravelse eller bisættelse. Derfor kan du forvente professionel vejledning og omsorg fra os. Under hele forløbet kan du kontakte os så ofte, du ønsker, for at føle dig sikker på, at det bliver en smuk afsked.

Kontakt os for begravelse og bisættelse i Esbjerg

Houkjær Begravelse er din pålidelige partner, når det kommer til begravelser og bisættelser i Esbjerg. Vi sætter en ære i at støtte dig og din familie gennem denne udfordrende tid med respekt og professionalisme. Kontakt os for mere information eller for en samtale om Min Sidste Vilje, mens du er i live.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.