Ring til Houkjær Begravelse i Otterup

Bedemand i Otterup

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Otterup Begravelsesforretning

Sally Kelbøls eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Lars Rasmussen
Eksamineret bedemand
Charlotte Grell Eiser
Eksamineret bedemand
Dorte Vestergård Jensen
Eksamineret bedemand
Karen-Marie Larsen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Otterup Begravelsesforretning er din lokale bedemand

I Otterup finder du den lokale begravelsesforretning med uddannede og erfarne bedemænd, som kan hjælpe både i Otterup, i Stor Odense og på hele Nordfyn. Vi er her for at rådgive om begravelse og bisættelse – også hvis du blot vil være forberedt. Når som helst du og din familie har brug for en bedemand, skal I blot ringe. Vi aftaler tid og sted for en rolig samtale om alle detaljerne i planen for begravelsen eller bisættelsen.

Som den erfarne bedemand i Otterup hjælper vi dig under hele forløbet i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Alt bliver udført med værdighed og respekt ud fra jeres ønsker. Vores begravelsesforretning i Otterup tilbyder mere end blot standard begravelsestjenester; som Sally Kelbøls Efterfølger tager vi udgangspunkt i lokale forhold og traditioner. Vi forstår, at valg af gravsted og gravsten er en personlig beslutning, og derfor tilbyder vi vejledning ud fra jeres ønsker og behov.

Det sidste farvel skal være smukt

Vores bedemandsforretning i Otterup har specialiseret sig i at arrangere stille og rolige afskedsstunder i hjemmet eller på plejehjem. Vi har salmehæfter med til udsyngning, og vi hjælper med et personligt og respektfuldt farvel. Når du vælger os, garanterer vi omhyggelig håndtering af alle praktiske detaljer, lige fra koordinering med præster og kirkegårde over hele Fyn til skræddersyede løsninger, der reflekterer dine ønsker. Hos Otterup Begravelsesforretning har vi erfaring med at stå for en borgerlig ceremoni uden præst, hvis det er jeres ønske.

Gennem vores arbejde som din foretrukne bedemandsforretning og begravelsesforretning i Otterup, forpligter vi os til at levere en service, der opfylder dine ønsker og sikrer et smukt, varigt minde. Du kan regne med, at vi støtter dig gennem hele processen, sikrer at alt forløber glat, og at din kære får en respektfuld afsked.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.