Ring til Houkjær Begravelse i Vejen

Bedemand i Vejen

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Vejen-Fischers Begravelsesforretning

Charlotte og Claus Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Anton Schmidt
Bedemand
Charlotte Madsen
Bedemand
Claus Madsen
Eksamineret bedemand
Jim Christensen
Bedemand
Flemming Brorsbøl
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Vejen Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Hos Houkjær Begravelse i Vejen forstår vi vigtigheden af at tage en smuk afsked med en elsket. Som din lokale bedemand, er vi her for at støtte dig gennem hvert trin af planlægningsprocessen fra du kontakter os indtil vi har gennemført en begravelse eller bisættelse og evt. en urnenedsættelse. Din lokale bedemand kender kirker, præster, gravere i Vejen og nærliggende byer. Vores kendskab til lokale forhold og traditioner gør, at du trygt kan regne med, at der er styr på alle detaljer. Uanset om det er en traditionel begravelse eller bisættelse – eller en mere personlig ceremoni – står vores erfarne team klar til at vejlede dig med empati og professionalisme.

Pålidelig og kompetent bedemand i Vejen

Du er altid velkommen hos os ved Houkjær Begravelse i Vejen. Allerede inden du akut har brug for os, kan du benytte dig af vores faglige ekspertise og få en gratis vejledning i at udfylde Min sidste Vilje. På den måde hjælper du dine kære, når de en dag står med ansvaret.

Vi har en bred erfaring, faglig viden og ideer til at opfylde din families unikke behov i en svær tid. Vi forstår, at planlægning af en begravelse eller bisættelse kan virke overvældende, og derfor arbejder vi tæt sammen med dig for at sikre, at alle detaljer bliver håndteret med omsorg. Vi hjælper med håndteringen af de nødvendige dokumenter, og vi kan stå for de praktiske løsninger og kørsler, der skal til. Naturligvis alt sammen planlagt i et samarbejde med jer pårørende. Vores passion er at hjælpe dig med at skabe en afsked, der ærer din kæres minde.

Din lokale bedemand i Vejen: Bisættelse med omtanke og respekt

Hver bedemand hos Houkjær Begravelse i Vejen føler et stærkt ansvar for at støtte dig, din familie og dermed hele vores lokalsamfund, når vi må tage afsked med en lokal borger. Vi kan naturligvis også hjælpe, hvis du som turist har brug for en bedemand. Vores tilgang er altid personlig, og vi stræber efter at reflektere hver families individuelle ønsker og behov. Når du vælger os som din bedemand i Vejen, kan du forvente professionel assistance med ærlighed, integritet og medfølelse. Vores passion er at hjælpe dig med at skabe en smuk og meningsfuld hyldest til din kæres liv.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.