Ring til Houkjær Begravelse i Brørup

Bedemand i Brørup

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Brørup Begravelsesforretning

Skov Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Tine Nielsen
Eksamineret bedemand
Gunnar Bundgaard
Eksamineret bedemand
Troels Giversen
Eksamineret bedemand
Hanne Hjørngaard
Eksamineret bedemand
Alexandra Brandi
Eksamineret bedemand
Nicki Løbner
Eksamineret bedemand
Nikolaj Rebsdorf
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Brørup Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Vi sætter altid de pårørendes behov og ønsker i centrum, når vi tilrettelægger en værdig afsked. Gennem en nærværende samtale med familien rådgiver vi om de mange forskellige muligheder, der findes i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Vores erfarne bedemænd guider igennem de praktiske og følelsesmæssige overvejelser for at sikre, at hver detalje afspejler den afdødes liv og de pårørendes ønsker. Vi udfærdiger dødsanmeldelsen og skal derfor bruge cpr.nr. fra både den afdøde og anmelderen af dødsfaldet. Alle oplysninger behandles fortroligt, og hver enkelt dedikerede bedemand sikrer, at hele processen omkring bisættelse eller begravelse håndteres med respekt, omtanke og en stor forståelse for de involveredes følelser.

Din lokale bedemand i Brørup

Vores erfarne bedemænd arbejder tæt sammen med præster, kirker, krematorier og kirkegårde for at sikre en smidig og respektfuld planlægning af højtideligheden. Vi koordinerer og faciliterer kontakten med de forskellige involverede parter og sørger for, at alle detaljer falder på plads. Efter at have truffet aftaler med præsten, kirken, krematoriet og kirkegården, tager præsten personligt kontakt til de pårørende. Dette giver en individuel tilgang til planlægningen af højtideligheden, hvor præsten kan lytte til familiens ønsker og behov.

Som eksaminerede bedemænd kan vi også hjælpe, hvis ønsket er en borgerlig bisættelse eller begravelse uden præst. Vi aftaler tid og sted, hvad der skal foregå, og hvis I ønsker det, kan en af vores bedemænd holde talen og lede ceremonien.

Erfaren bedemand ved bisættelse og begravelse

Skov Madsen Begravelsesforretning i Brørup, som i dag er overtaget af Houkjær Begravelse, er bemandet med erfarne og lokalkendte bedemænd. Det giver tryghed, når du står over for at skulle sige farvel til en elsket person, for de kan med ro og empati støtte dig gennem processen med bisættelse, begravelse og alt, hvad der hører til. Vi lægger vægt på at skabe en personlig og værdig afsked, der afspejler den afdødes liv og efterlader et smukt minde. Vi følger jer hele vejen, og du kan altid få fat på os, når du har brug for vores hjælp.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.