Ring til Houkjær Begravelse i Grenaa

Bedemand i Grenaa

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Grenaa Begravelsesforretning

Nanny S. Kristensen & Søren Røndes eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Helga O. Simonsen
Eksamineret bedemand
Jan Nørager Sørensen
Eksamineret bedemand
Mads Svith Bengtsen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Grenaa Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Vores fornemste opgave som lokal bedemand er at hjælpe pårørende til den helt rigtige afsked med den, de har mistet. Det er vigtigt som pårørende at få tid og ro til at være med i planlægningen af afskeden, hvad enten det er den helt store højtidelighed eller en lille, mere enkel ceremoni. Det sikrer vi i Grenaa Begravelsesforretning og kan også hjælpe med at arrangere og eventuelt stå for en borgerlig højtidelighed.

Det er vigtigt for os med respekt, omsorg og nærvær at hjælpe igennem alle de praktiske opgaver, der er umiddelbart efter et dødsfald, i planlægningen af en bisættelse eller begravelse.

Pålidelig og kompetent bedemand

Hos Grenaa Begravelsesforretning er den enkelte højtidelighed i centrum, uanset om I vælger en bisættelse eller begravelse. Samtalen om de praktiske opgaver kan foregå hos jer eller i vores bedemandsforretning. Her guider din lokale bedemand jer igennem alle de beslutninger, der skal tages for at skabe en begravelse eller bisættelse efter jeres ønske.

Grenaa Begravelsesforretning er bemandet med eksaminerede og erfarne bedemænd, som forstår, hvor vigtig den svære stund er for jer. Den bedemand, du møder, sikrer, at alle trin i forløbet tages med omhu og respekt. Uanset om det er en bisættelse eller begravelse, er vores mål at stå ved din side hele vejen og arrangere en værdig afsked, der ærer den, du har mistet. Kontakt os for professionel assistance ved bisættelse eller begravelse

Din lokale bedemandsforretning i Grenå

Jan Nørager Sørensen overtog den 1. marts 2008 forretningen efter Nanny Kristensen. Jan har således fungeret som bedemand i Grenaa i over 15 år. Forud for købet af forretningen i Grenaa lå 5 år som bedemand i Randers i sin fars forretning – Brdr. Oest. I 2009 besluttede Jan og hans hustru Anja at flytte fra Randers til Grenaa, hvor Anja i dag passer sit job som blomsterdekoratør i Houkjær Blomster fra privatadressen.

Den 1. oktober 2014 overtog Jan Brdr. Oest Begravelse i Randers og Bastrups Eftf. i Hadsund sammen med sin søster Hanna Nørager Sørensen. Alle Bdr. Oest´s forretninger er i dag en del af Houkjær Begravelse. Det betyder, at din lokale bedemand har en organisation i ryggen med meget bred ekspertise, så vi kan hjælpe uanset, om I står i en særlig svær situation.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.