Ring til Houkjær Begravelse i Grenaa

Bedemand i Grenaa

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Grenaa Begravelsesforretning

Nanny S. Kristensen & Søren Røndes eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Helga O. Simonsen
Eksamineret bedemand
Jan Nørager Sørensen
Eksamineret bedemand
Mads Svith Bengtsen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Grenaa Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Vores fornemste opgave som lokal bedemand er at hjælpe pårørende til den helt rigtige afsked med den, de har mistet. Det er vigtigt som pårørende at få tid og ro til at være med i planlægningen af afskeden, hvad enten det er den helt store højtidelighed eller en lille, mere enkel ceremoni. Det sikrer vi i Grenaa Begravelsesforretning og kan også hjælpe med at arrangere og eventuelt stå for en borgerlig højtidelighed.

Det er vigtigt for os med respekt, omsorg og nærvær at hjælpe igennem alle de praktiske opgaver, der er umiddelbart efter et dødsfald, i planlægningen af en bisættelse eller begravelse.

Pålidelig og kompetent bedemand

Hos Grenaa Begravelsesforretning er den enkelte højtidelighed i centrum, uanset om I vælger en bisættelse eller begravelse. Samtalen om de praktiske opgaver kan foregå hos jer eller i vores bedemandsforretning. Her guider din lokale bedemand jer igennem alle de beslutninger, der skal tages for at skabe en begravelse eller bisættelse efter jeres ønske.

Grenaa Begravelsesforretning er bemandet med eksaminerede og erfarne bedemænd, som forstår, hvor vigtig den svære stund er for jer. Den bedemand, du møder, sikrer, at alle trin i forløbet tages med omhu og respekt. Uanset om det er en bisættelse eller begravelse, er vores mål at stå ved din side hele vejen og arrangere en værdig afsked, der ærer den, du har mistet. Kontakt os for professionel assistance ved bisættelse eller begravelse

Din lokale bedemandsforretning i Grenå

Jan Nørager Sørensen overtog den 1. marts 2008 forretningen efter Nanny Kristensen. Jan har således fungeret som bedemand i Grenaa i over 15 år. Forud for købet af forretningen i Grenaa lå 5 år som bedemand i Randers i sin fars forretning – Brdr. Oest. I 2009 besluttede Jan og hans hustru Anja at flytte fra Randers til Grenaa, hvor Anja i dag passer sit job som blomsterdekoratør i Houkjær Blomster fra privatadressen.

Den 1. oktober 2014 overtog Jan Brdr. Oest Begravelse i Randers og Bastrups Eftf. i Hadsund sammen med sin søster Hanna Nørager Sørensen. Alle Bdr. Oest´s forretninger er i dag en del af Houkjær Begravelse. Det betyder, at din lokale bedemand har en organisation i ryggen med meget bred ekspertise, så vi kan hjælpe uanset, om I står i en særlig svær situation.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed