Ring til Houkjær Begravelse i Stoholm

Bedemand i Stoholm

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Stoholm Begravelsesforretning

Bundgaards eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Malene Doktor
Bedemand
Kim Jespersen
Eksamineret bedemand
Niels-Erik Bundgaard
Eksamineret bedemand og diplom
Betina Jespersen
Bedemand
Marianne Duelund
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Stoholm Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Hos os i Stoholm Begravelsesforretning bliver højtideligheden planlagt efter jeres individuelle ønsker. På den måde bliver det en personlig afsked med evt. efterfølgende mindesammenkomst, som vi selvfølgelig også er behjælpelig med.

I kan forvente professionel rådgivning og assistance ved dødsfald. Du ringer, når du har brug for os, og vi aftaler at mødes til en samtale hos jer eller i vores bedemandsforretning. Her guider vi dig og dine roligt igennem de mange spørgsmål, og samtalen afslutter vi altid med at give et skriftligt prisoverslag, som holder. Vi hjælper derefter – i det omfang, du ønsker det – med alt fra dødsanmeldelse til kørsel ved bisættelsen eller begravelsen, og vi gør meget ud af at følge dine behov og ønsker til afskeden.

Støtte og vejledning ved jeres begravelse eller bisættelse

Som bedemænd er det vores fornemste opgave at støtte de efterladte og hjælpe med at træffe de valg, der opfylder jeres behov bedst muligt. Derfor får du ved samtalen det direkte nummer til din lokale bedemand, så vi kan holde tæt kontakt under hele forløbet. Du får jo kun én mulighed for at sige farvel, og derfor skal det gøres rigtigt.

Vores lokalkendskab er din fordel. Vi kender områdets traditioner og muligheder, lokaliteter og samarbejdspartnere. Det gør det muligt at arrangere en afsked, hvor alt forløber smukt og roligt, og I kan fokusere på at tage afsked. Hvor meget hjælp og vejledning du har behov for, er selvfølgelig helt op til dig.

Få hjælp til bisættelse og begravelse

Når en kær person går bort, står man over for at skulle tage afsked på en værdig måde. Vores erfarne bedemænd er dedikerede til at støtte dig gennem denne følsomme tid med respekt og omsorg. Vi har mange års erfaring med at tilbyde omfattende hjælp til både bisættelse og begravelse, og det er din bedste sikkerhed for, at I som familie er støttet hele vejen.

Erfaren bedemand: Professionel rådgivning og assistance

Vi forstår vigtigheden af at træffe de rigtige valg i forbindelse med afskeden. Derfor er vi her for at præsentere dig for alle de tilgængelige ydelser og muligheder, så du kan finde den mest passende måde at sige farvel til jeres kære på. Uanset om det skal være en stor begravelse eller en mere intim bisættelse. Ønsker I en borgerlig bisættelse, kan vi også hjælpe med både at arrangere og forestå ceremonien, hvis I ønsker det.

Kontakt os for at få mere information om, hvordan vi kan assistere dig med bisættelse, begravelse og andre praktiske opgaver i forbindelse med en værdig afsked.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed