Ring til Houkjær Begravelse i Odder

Bedemand i Odder

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Odder Begravelsesforretning

Møller Rasmussens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Mette Bruus
Eksamineret bedemand
Mette Beck Jensen
Eksamineret bedemand
Jakob Houkjær
Eksamineret bedemand
Preben Balsby Thomsen
Eksamineret bedemand
Jakob Jørgensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Odder Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Efter et dødsfald følger en svær tid. Ikke blot skal de pårørende håndtere den umiddelbare sorg, der følger. De skal også håndtere en række praktiske opgaver, og de skal desuden foretage en række valg i forhold til at arrangere bisættelsen eller begravelsen. Hos Odder Begravelsesforretning v/ Møller Rasmussens Eftf. har vi lang erfaring med at behandle dødsfald på værdig vis – med respekt for både afdødes og pårørendes ønsker. Vi hjælper med at behandle et dødsfald i Odder og omegn i et omfang, som I ønsker.

Erfarne bedemænd til begravelse og bisættelse

Vores dedikerede bedemænd er her for at hjælpe dig med at arrangere en bisættelse eller begravelse. Vi forstår vigtigheden af at give dine kære en værdig afsked. Vores veluddannede bedemænd har års erfaring i at guide pårørende gennem processen med empati og omsorg. Uanset om du vælger en traditionel eller en mere personlig højtidelighed i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, kan vi skræddersy arrangementet efter dine ønsker og behov.

Vi tilbyder professionel rådgivning og støtte, så du kan fokusere på at mindes din kære. Kontakt os gerne og lad os tale om, hvordan vi kan lette byrden for jer i denne svære tid.

Bedemandsforretning med respekt for traditioner og personlige ønsker

Vores historie går tilbage til 1948, da den erfarne snedker Møller Rasmussen indviede sin butik på Rosensgade i Odder. Herfra leverede han kister til lokale begravelser og bisættelser. I 1951 blev forretningen fornyet med anskaffelsen af den første rustvogn, som afløste den traditionelle transportmetode med heste. Samme år fik forretningen navnet Odder Begravelsesforretning.

Gennem årene indtil 2006 stod Møller Rasmussen-familien for bedemandsforretningen, indtil Per Dunkjær overtog roret. I 2013 udvidede han forretningen til Rådhusgade i Odder. Efterfølgende, to år senere, gik Per Dunkjær i samarbejde med bedemand Jakob Houkjær, og Odder Bedemandsforretning blev en stolt begyndelse på Houkjær Begravelse. Som en integreret del af et professionelt miljø, præget af dyb respekt for traditioner og en høj grad af faglighed, tilbyder vi en bred vifte af praktiske opgaver forbundet med begravelser og bisættelser. Med en betydelig erfaringsbase i håndteringen af den indledende fase efter dødsfald, står vi til rådighed med vejledning, samtaler og praktisk hjælp til at arrangere en bisættelse eller begravelse.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre. Sokkel og kantlister er af hurtigvoksende piletræ. Polstret med hør både i låg og underkiste. Pude og dyne er også i hør.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed