Ring til Houkjær Begravelse i Hadsund

Bedemand i Hadsund

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Hadsund Begravelsesforretning

Bastrups eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Jan Nørager Sørensen
Eksamineret bedemand
Lisbeth Troelsgaard Jensen
Eksamineret bedemand
Karsten Stie
Eksamineret bedemand
Bent Møller Sørensen
Bedemand
Alex Palmkvist
Eksamineret bedemand
Hans Christian Mortensen
Bedemandsassistent

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Hadsund Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Vores primære opgave som erfarne bedemænd er at bistå pårørende med den mest betydningsfulde afsked for den, de har mistet. I en tid præget af følelsesmæssig turbulens er det af afgørende betydning for pårørende at få den nødvendige tid og ro til at deltage aktivt i planlægningen af afskeden.

Uanset om det er en stor og omfattende højtidelighed eller en mere enkel og intim ceremoni, vil du møde en erfaren bedemand, som kan hjælpe med at arrangere en kirkelig begravelse eller bisættelse – eller hvis det ønskes – forestå en borgerlig ceremoni, der afspejler afdødes ønsker og livsstil.

Få personlig støtte ved begravelse og bisættelse

Hos Hadsund Begravelsesforretning er den individuelle højtidelighed i centrum, uanset om I vælger en bisættelse eller begravelse. Under samtalen, som kan foregå hos jer eller i vores bedemandsforretning, lytter din lokale bedemand til jeres ønsker og vi aftaler, hvad der skal ske. I får et gennemsigtigt prisoverslag, der holder. Når vi har en aftale, gør vi alt, hvad vi formår for at skabe en smuk afsked, der ærer den afdøde.

Vores erfaring og lokalkendskab som bedemand betyder, at vi kan rådgive jer om alle aspekter af bisættelser og begravelser, og sørger for at håndtere dokumenter og koordinere med alle fra præst og graver til blomsterhandler, annonceleverandør og stenhugger. Sammen skaber vi et smukt og værdigt farvel.

Din lokale bedemand i Hadsund

Begravelsesforretningen Bastrup blev grundlagt af John Bastrup, og var i mange år den lokale bedemand i Hadsund og Mariager. I 2003 overtog Bent Møller Sørensen forretningen efter John, og siden da er den blevet drevet sammen med begravelsesforretningen Brdr. Oest i Randers. I oktober 2014 blev Bastrups Eftf. i Hadsund og Brdr. Oest i Randers overdraget til to af Bents børn – nemlig Hanna og Jan Nørager Sørensen. Alle afdelingerne af Brdr Oest blev i 2022 solgt til Houkjær Begravelse, så I som pårørende får glæde af, at de lokale bedemænd har fået kompetente kolleger at sparre med fra store dele af landet.

Vores tilgang er præget af dyb respekt, omsorg og nærvær. Vi forstår de praktiske udfordringer, der følger umiddelbart efter et dødsfald i forbindelse med begravelse eller bisættelse, og vi er her for at bistå jer med at håndtere disse opgaver med største omhu. Vores dedikerede bedemænd står til rådighed for at guide jer gennem hvert trin af processen og sikre, at afskeden sker med værdighed og hensyn til den afdøde. Ved at vælge os som jeres bedemand, får I ikke kun professionel bistand, men også et medmenneske, der forstår jeres følelsesmæssige og praktiske behov. Kontakt os for respektfuld assistance og omsorgsfuld støtte ved både begravelse og bisættelse.

Få en personlig dialog med Houkjær Begravelse i Hadsund

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.