Ring til Houkjær Begravelse i Skovlunde

Bedemand i Skovlunde

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Skovlunde-Herlev Begravelsesforretning

Ballerup og Omegns Ligkistemagasin

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
John Hølchen Bogø
Eksamineret bedemand
Laila Petersen
Eksamineret bedemand
Michael Gissel
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Skovlunde-Herlev Begravelsesforretning hjælper til i den svære tid

Hos Skovlunde-Herlev Begravelsesforretning, en respekteret og mangeårig forretning, forpligter vi os som jeres lokale bedemand til at yde medfølende og omfattende støtte under hele processen med at arrangere en bisættelse eller begravelse. Som din bedemand sikrer vi jer, at I får den nødvendige hjælp og vejledning igennem alle aspekter af den sidste afsked. Det gælder fra dit første opkald over samtalen om, hvad der skal ske, til ilægning i kiste, transport og forberedelse af selve bisættelsen eller begravelsen.

En værdig ceremoni efter jeres ønsker

Som jeres betroede bedemand i Skovlunde og Herlev er vi her for at lytte og guide jer igennem hele processen. En af os bedemænd kommer gerne ud til personlig samtale hos jer, eller vi kan mødes på vores kontor. Stille og roligt taler vi også igennem alle spørgsmålene, indtil vi har en plan for, hvad I ønsker af kiste, urne, blomster, gravsten og måske helt særlige ønsker til bisættelsen eller begravelsen. Når vi har en plan, bliver du præsenteret for prisoverslaget, som du kan regne med holder – og først, når du er med på aftalen, begynder vi på det praktiske og administrative opgaver.

Vi forstår, at tabet af en kær betyder, at følelserne svinger og overblikket kan svigte en tid. Der er samtidig mange spørgsmål at forholde jer til. Derfor står vi som uddannede bedemænd klar til at guide og støtte jer. Vi sørger for alt før og efter bisættelsen eller begravelsen, mens præsten har ansvaret for det, der sker under selve højtideligheden. Hvis I altså ønsker en kirkelig handling. Ellers hjælper vi jer med at arrangere en borgerlig ceremoni, der afspejler jeres præferencer og budget. Vi hjælper naturligvis også, hvis I ingen højtidelighed ønsker. Det vigtigste er, at I kan fokusere på at mindes jeres kære og kan tage afsked præcis, som I ønsker det.

Kontakt din lokale bedemand i Skovlunde

Vi bedemænd hos Skovlunde-Herlev Begravelsesforretning har det klare mål, at I oplever et trygt og omsorgsfuldt miljø, hvor I kan føle jer sikre i, at jeres elskedes bisættelse eller begravelse bliver håndteret med den største respekt og omhu. Vores lokalkendskab er jeres sikkerhed for den bedste oplevelser. Vi kender de lokale samarbejdspartnere, lokaliteter og traditioner.

Vi sætter en ære i som bedemand at arrangere bisættelser og begravelser, som nøjagtigt afspejler jeres og jeres kæres ønsker. Vi hjælper med at give afskeden et personligt udtryk, så det bliver en mindeværdig oplevelse. Vi opfordrer jer til at udforske vores hjemmeside for yderligere information om vores bedemandsydelser og muligheder ved bisættelser og begravelser.

Husk, at din lokale bedemand i Skovlunde-Herlev Begravelsesforretning står klar til at assistere jer præcis, når du har brug for det. Tøv ikke med at kontakte os for gratis vejledning i at udfylde Min sidste Vilje – eller en samtale om, hvordan vi som bedemand kan hjælpe med at gøre den svære tid så tryg og værdig som muligt.

I kan læse meget mere om de forskellige procedurer og vores bedemandsydelser, som bl.a. begravelse og bisættelse, her på hjemmesiden. Vores begravelsesforretning har afdelinger flere steder omkring Skovlunde, og vi står som jeres bedemand til rådighed med professionel hjælp og vejledning, så snart I har behov for det. Hvad enten det drejer sig om et dødsfald eller blot drejer sig om generel information.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.