Ring til Houkjær Begravelse i Videbæk

Bedemand i Videbæk

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Videbæk Begravelsesforretning

Hans Pedersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Hans Pedersen
Eksamineret bedemand
Anna Dupont
Eksamineret bedemand
Thorkild Vad
Eksamineret bedemand
Jørgen Jørgensen
Eksamineret bedemand
Heidi Laugesen
Eksamineret bedemand
Anita Krarup
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Videbæk Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Når en af dine nærmeste dør og følelserne fylder, kan det være svært at håndtere de mange praktiske opgaver ved en bisættelse eller begravelse.

Hos Videbæk Begravelsesforretning forstår vi, at det er en følsom tid, hvor I har brug for en erfaren bedemand at støtte jer til. Lad en af vores veluddannede bedemænd tage en samtale med jer enten i vores forretning eller hos jer. Her bliver I guidet igennem alle de valg, I skal træffe, for at få en smuk begravelse eller bisættelse i afdødes ånd.

Vores lokalkendskab kommer jer til gavn. I har let adgang til forretningen, I møder en bedemand, som kender forhold og traditioner i Videbæk og omegn og derfor let kan koble jeres ønsker med sin viden om, hvilke muligheder I har.

Pålidelig og kompetent bedemand

Vores erfarne bedemænd er eksaminerede i jura og praktik omkring begravelser og bisættelser, og Videbæk Begravelsesforretning er som en del af Houkjær Begravelse ISO 9001 certificeret. Det betyder, at kvaliteten af vores produkter og service bliver kontrolleret løbende af en ekstern auditør.

Vi forstår vigtigheden af at arrangere en værdig afsked, der opfylder dine og afdødes ønsker. Få derfor professionel assistance til alle de praktiske opgaver som kontakt til præst og kirkekontor, udformning af dødsannoncer, valg af kiste og evt. urne, blomsterbestillinger samt koordinering med kirkegård. Alle detaljer aftaler du og bedemanden under samtalen, hvor du også får et retvisende prisoverslag. Vi søger naturligvis også begravelseshjælp til jer. Vores fokus er at lette byrden og give jer tid til at mindes sammen. Kontakt vores bedemandsforretning for professionel assistance i forbindelse med bisættelse eller begravelse.

Begravelsesforretning i Videbæk og omegn

Som bedemænd er vi ikke låst af geografiske områder. Vi kan tage opgaver, hvor familier måtte ønske det. Vore primære områder, altså der, hvor vi kommer oftest, er den gamle Videbæk Kommune med Videbæk, Spjald, Vorgod-Barde, Fjelstervang, Troldhede, Herborg, Væggerskilde og Grønbjerg/Nørre Omme og den gamle Aaskov kommune med Kibæk, Sdr. Felding, Stakroge/Ilderhede, Karstoft og Skarrild.

Derudover kommer vi med jævne mellemrum i Skjern, Tarm, Ølgod, Lønborg, Stauning, Dejbjerg, Bølling, Borris, Faster, Sædding, Finderup. Hanning, Højmark, Ørnhøj, Ølstrup, Sørvad/Vinding, Tiphede, Aulum, Vildbjerg, Timring, Nøvling, Sinding, Haunstrup, Studsgård, Snejbjerg, Herning, Lind/Rind, Arnborg.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre. Sokkel og kantlister er af hurtigvoksende piletræ. Polstret med hør både i låg og underkiste. Pude og dyne er også i hør.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed