Ring til Houkjær Begravelse i Nørre Snede

Bedemand i Nørre Snede

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Højderyggens Begravelsesforretning

Kirsten og Søren Rasmussens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Hans Pedersen
Eksamineret bedemand
Anna Dupont
Eksamineret bedemand
Thorkild Vad
Eksamineret bedemand
Jørgen Jørgensen
Eksamineret bedemand
Heidi Laugesen
Eksamineret bedemand
Anita Krarup
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Velkommen hos Højderyggens Begravelsesforretning i Nørre Snede

Søger du en bedemand med rødder i området omkring Nørre Snede og Højderyggen? Hos Højderyggens Begravelsesforretning har vi mere end 25 års historie som bedemandsforretning i Nørre Snede. Vores erfaringsgrundlag går dog længere tilbage, og vores medarbejderes kompetencegrundlag bygger i dag på mere end 50 års erfaring som bedemænd. Derfor har vi ikke blot gode relationer til lokalområdet men også en særdeles stærk faglighed, der skaber tryghed om forløbet omkring jeres begravelse eller bisættelse.

Vores mål er at gøre processen så smidig som muligt og give dig ro til at mindes og sørge. Få en empatisk bedemand som støtte i denne svære tid.

Lokal bedemandsforretning med respekt for traditioner

Højderyggens Begravelsesforretning i Nørre Snede blev grundlagt i 1992 af Søren og Kirsten Rasmussen, der var ejere af Brædstrup Begravelsesforretning. Forretningen havde derfor velfungerende traditioner og arbejdsgange for starten. I 2017 blev forretningerne solgt til Jakob Houkjær, og er i dag en del af Houkjær Begravelses stærke faglige fællesskab af begravelsesforretninger – alle med lokalt fokus og historisk kendskab.

I vores arbejde har vi altid som mål at skabe en tryg proces i tiden lige efter dødsfaldet. Derfor tager vi altid en dybdegående samtale i hjemmet eller i vores forretning, hvor vi sammen lægger en plan for bisættelsen eller begravelsen, og vi præsenterer et gennemsigtigt prisoverslag. I processen søger vi naturligvis begravelseshjælp til jer.

Bedemand i Nørre Snede - begravelse og bisættelse efter jeres ønsker

Hvis du søger viden om, hvordan vores bedemand kan bistå dig, er du hjerteligt velkommen til at kontakte os på telefon 75 77 10 55. Vi er her for at dele vores ekspertise, hvad angår en samtale om den første sorg og de praktiske aspekter ved både begravelse og bisættelse. Som erfarne bedemænd står vi til rådighed for at guide dig gennem denne udfordrende tid og give dig den nødvendige støtte. Begravelse og bisættelse er en følsom proces, og vi har dyb respekt for de valg, du skal træffe.

Vores uddannede bedemænd er her for dig i tiden efter tabet. Vi tilbyder professionel assistance og vejledning i forbindelse med begravelse eller bisættelse og de nødvendige praktiske skridt. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe en værdig afsked, der ærer den afdøde på den måde, der betyder mest for dig og dine kære. Ring til os når som helst for at få mere at vide om, hvordan vi kan lette din byrde.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed