Ring til Houkjær Begravelse i Herning

Bedemand i Herning

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Herning Begravelse

Genegas eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Hans Pedersen
Eksamineret bedemand
Anna Dupont
Eksamineret bedemand
Thorkild Vad
Eksamineret bedemand
Jørgen Jørgensen
Eksamineret bedemand
Heidi Laugesen
Eksamineret Bedemand
Anita Krarup
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Herning Begravelse er din lokale bedemand

Sorgen fylder alt, når man mister, og det kan være svært og uoverskueligt at tage stilling til alle de praktiske gøremål i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Hos Herning Begravelse er vi din støtte i sorgen og kan hjælpe med alt det, der skal arrangeres og planlægges i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Herning Begravelse er en del af Houkjær Begravelse, som er ISO9001 certificeret. Et kvalitetsstempel, som sikrer dig høje etiske standarder i alle vores forretninger. Vær tryg ved, at vi behandler afdøde med stor værdighed og respekt, har gennemsigtige priser og leverer et retvisende billede af omkostningerne, før vi gør noget.

Få ro omkring jeres begravelse eller bisættelse

I får naturligvis den tid og ro, I behøver til at bearbejde sorgen, og I bestemmer selv, om vi skal stå for alt i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen eller blot hjælpe med dele af den. Det aftaler vi nærmere under vores samtale, som kan foregå i vores forretning eller hos jer i hjemmet.

Hver bedemand ved Herning Begravelse har lang erfaring og kender vigtigheden af en personlig og smuk begravelse eller bisættelse. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sætte dine og afdødes ønsker i fokus, så dagen bliver præcis, som I ønsker. Det gælder også, hvis I ønsker, at vi skal forestå en borgerlig ceremoni uden præst.

Begravelse og bisættelse i Herning

Du er altid velkommen hos Houkjær Begravelsesforretning i Herning. Vi kan tage en gratis samtale om Min sidste Vilje, så du har en erfaren og empatisk bedemand ved din side, mens du besvarer de mange spørgsmål. Det er en stor hjælp for dine pårørende, at du har nedfældet dine ønsker til den begravelse eller bisættelse, de en dag skal stå med ansvaret for. Vi guider gerne, fordi vi forstår, hvor vigtigt det er at holde en værdig og personlig begravelse eller bisættelse.

Din lokale bedemandsforretning i Herning

Herning Begravelse har et indgående lokalkendskab, og vores store lokalkendskab i Midt- og Vestjylland er også jeres tryghed for, at I får den bedste vejledning i valg af fx kapel, præst eller lokale til en eventuel mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen.
I din lokale bedemandsforretning er vi tæt på, og vores eksaminerede bedemænd står klar til at yde professionel rådgivning og empatisk service – lige fra I ringer til vi har løst den sidste opgave i forbindelse med bisættelse, begravelse eller urnenedsættelse.

Kontakt os for begravelse og bisættelse i Herning

Houkjær Begravelse er din erfarne bedemand og pålidelige partner, når det handler om begravelser og bisættelser i Herning. Kontakt vores bedemandsforretning for mere information eller for at aftale en personlig samtale. Vores bedemand er aldrig længere væk end en telefonopringning.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.