Ring til Houkjær Begravelse i Them

Bedemand i Them

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Them Begravelsesforretning

Genegas eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Marianne Duelund
Bedemand
Ann Østergaard Nielsen
Eksamineret bedemand
Kim Jespersen
Eksamineret bedemand
Gert Kristoffersen
Eksamineret bedemand
Betina Jespersen
Bedemand
Malene Doktor
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Them Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Them og Omegns Begravelsesforretning er hele lokalområdets bedemand. Begravelsesforretningen blev etableret i 2004 og har siden 2020 været en del af Houkjær Begravelse. Vi ved, at det altid er svært at miste én, man holder af, og midt i sorgen og afsavnet kan det være svært at overskue de mange praktiske gøremål i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Ved din lokale bedemand i Them er vores erfarne og lokalkendte bedemænd klar til at yde professionel rådgivning og hjælpe dig med at skabe overblik samt planlægge den ønskede afsked.

Mange års erfaring med begravelser i Them

Vi tilbyder professionel hjælp og rådgivning ved bisættelse og begravelse i Them og omegn.

Du ved sikkert, at du skal bestille en kiste og eventuelt en urne – men derudover er situationen et ukendt felt for de fleste. Under en samtale med en veluddannet bedemand, bliver du præsenteret for et udvalg af kister og urner, og du får hjælp til at tænke over valg af blomster, gravsted, annoncer og meget mere. Din lokale bedemand kender forholdene i området, traditionerne og mulighederne, så vi sammen kan planlægge forløbet. Desuden har du en tryghed i at have rygdækning af din bedemand før, under og efter bisættelsen eller begravelsen. Det ændrer ikke ved, at du kan træffe lige netop de valg, der matcher jeres ønsker til afskeden.

Tryg begravelse og bisættelse i Them

Them og Omegns Begravelsesforretning har mange års erfaring, og med vores lokale forankring fremlægger vi altid jeres mange muligheder, når I skal sige farvel til jeres kære. Vi sørger bl.a. for at indhente og indsende alle de nødvendige dokumenter, og vi håndterer de praktiske opgaver og kørsler i forløbet. Vi hjælper i det omfang, I ønsker, Vi kan planlægge hele begravelsen eller bisættelsen. Vi kan også blot være med som sparringspartner. Det er helt op til jer. I har vores støtte hele vejen, for det sidste, man som pårørende har brug for efter et dødsfald, er usikkerhed.

Vi er ISO 9001 certificeret, som sikrer dig stærk faglighed og høje etiske standarder i alle vores forretninger. Samtidig kan du som pårørende være helt tryg ved, at vi behandler afdøde med stor værdighed og respekt, har gennemsigtige priser og altid leverer et retvisende billede af omkostningerne allerede under samtalen.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed