Ring til Houkjær Begravelse i Them

Bedemand i Them

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Them Begravelsesforretning

Genegas eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Marianne Duelund
Bedemand
Ann Østergaard Nielsen
Eksamineret bedemand
Kim Jespersen
Eksamineret bedemand
Gert Kristoffersen
Eksamineret bedemand
Betina Jespersen
Bedemand
Malene Doktor
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Them Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Them og Omegns Begravelsesforretning er hele lokalområdets bedemand. Begravelsesforretningen blev etableret i 2004 og har siden 2020 været en del af Houkjær Begravelse. Vi ved, at det altid er svært at miste én, man holder af, og midt i sorgen og afsavnet kan det være svært at overskue de mange praktiske gøremål i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Ved din lokale bedemand i Them er vores erfarne og lokalkendte bedemænd klar til at yde professionel rådgivning og hjælpe dig med at skabe overblik samt planlægge den ønskede afsked.

Mange års erfaring med begravelser i Them

Vi tilbyder professionel hjælp og rådgivning ved bisættelse og begravelse i Them og omegn.

Du ved sikkert, at du skal bestille en kiste og eventuelt en urne – men derudover er situationen et ukendt felt for de fleste. Under en samtale med en veluddannet bedemand, bliver du præsenteret for et udvalg af kister og urner, og du får hjælp til at tænke over valg af blomster, gravsted, annoncer og meget mere. Din lokale bedemand kender forholdene i området, traditionerne og mulighederne, så vi sammen kan planlægge forløbet. Desuden har du en tryghed i at have rygdækning af din bedemand før, under og efter bisættelsen eller begravelsen. Det ændrer ikke ved, at du kan træffe lige netop de valg, der matcher jeres ønsker til afskeden.

Tryg begravelse og bisættelse i Them

Them og Omegns Begravelsesforretning har mange års erfaring, og med vores lokale forankring fremlægger vi altid jeres mange muligheder, når I skal sige farvel til jeres kære. Vi sørger bl.a. for at indhente og indsende alle de nødvendige dokumenter, og vi håndterer de praktiske opgaver og kørsler i forløbet. Vi hjælper i det omfang, I ønsker, Vi kan planlægge hele begravelsen eller bisættelsen. Vi kan også blot være med som sparringspartner. Det er helt op til jer. I har vores støtte hele vejen, for det sidste, man som pårørende har brug for efter et dødsfald, er usikkerhed.

Vi er ISO 9001 certificeret, som sikrer dig stærk faglighed og høje etiske standarder i alle vores forretninger. Samtidig kan du som pårørende være helt tryg ved, at vi behandler afdøde med stor værdighed og respekt, har gennemsigtige priser og altid leverer et retvisende billede af omkostningerne allerede under samtalen.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.