Ring til Houkjær Begravelse i Middelfart

Bedemand i Middelfart

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Middelfart Begravelsesforretning

Svend Aage Pedersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Karin Klingenberg
Eksamineret bedemand
Kristian Bechmann
Eksamineret bedemand
Connie Langvad
Eksamineret og diplom
Marianne Kristensen
Eksamineret bedemand
Lisbeth Andersen
Eksamineret og diplomudd. bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Middelfart Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Gennem årene har vi set betydningen af at skabe en omfattende og nærværende støtte til pårørende, der står over for den svære opgave med at sige farvel til en elsket.

Vores bedemandsforretning, sammensat af Den lokale bedemand i Middelfart, Middelfart Begravelsesforretning samt Ejby og Omegns Begravelsesforretning, udgør et solidt fundament for vores nuværende tilstedeværelse på Fynsvej 14 i Middelfart. Herfra strækker vores bedemandsassistance sig over hele Vestfyn og Nordfyn, og vi er dedikerede til at lette byrden for jer i den svære tid.

Gennem en personlig samtale med de pårørende tilrettelægger vi bisættelsen eller begravelsen, mens vi træder ind som støttende vejledere, så I har ro til være i processen.

Få en respektfuld og værdig begravelse og bisættelse

Vores dedikerede bedemand står til rådighed for dig og dine pårørende i en vanskelig tid, når I skal planlægge en begravelse eller bisættelse. Vores hyggelige bedemandsforretning er designet med omtanke og inkluderer en separat stue, der er velegnet til samtaler med pårørende. Vi tilbyder også eget kølekapel samt et intimt kapellokale, hvor pårørende kan tage en stille stund med den afdøde. Uanset om du vælger en traditionel begravelse eller en borgerlig bisættelse uden præst, er vi her for at guide dig gennem hele processen. Vi lægger vægt på at skabe en respektfuld og værdig afsked, der matcher dine og afdødes ønsker.

Personlig rådgivning og tryghed - vores bedemand står ved din side

For bedemændene hos os er den personlige kontakt og samtale meget vigtig. Vi føler at det giver den bedste tillid og tryghed, at du som pårørende kan sætte ansigt på den bedemand, der skal rådgive og varetage en forestående bisættelse eller begravelse af et menneske, som du holder af. Du bestemmer selvfølgelig selv, om vi skal mødes hjemme os dig i vante og trygge omgivelser eller i vores hyggelige begravelsesforretning i Middelfart.​​

Vi sørger altid for at rådgive dig grundigt, også i forhold til alternative begravelsesmuligheder. Hvis du har brug for det, og vi kan naturligvis hjælpe dig med ansøgning om tilskud og begravelseshjælp.

​Når vi har afsluttet samtalen, og de pårørende har truffet deres valg og fået et prisoverslag, vil den lokale bedemand i Middelfart de kommende dage varetage det praktiske og de formelle opgaver, så alt er klar, når højtideligheden i kirke eller kapel finder sted.​

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.