Ring til Houkjær Begravelse i Esbjerg

Bedemand i Esbjerg

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Esbjerg Begravelsesforretning

Charlotte og Claus Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Anton Schmidt
Bedemand
Charlotte Madsen
Bedemand
Claus Madsen
Eksamineret bedemand
Jim Christensen
Bedemand
Flemming Brorsbøl
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Esbjerg Begravelsesforretning er din lokale bedemand

I Esbjerg, hvor lokalsamfundets værdier og traditioner står stærkt, tilbyder Houkjær Begravelse en hjælpende hånd, når I oplever sorg og tab. Vores forpligtelse som din lokale bedemandsforretning er at levere en service, der ikke alene respekterer din elskedes minde, men også støtter dig gennem hele processen med at arrangere en personlig afsked. Med et dybtgående kendskab til Esbjerg og omegn med dens unikke karakter, står vi klar til at vejlede dig med empati, professionalisme og personlig opmærksomhed.

Velkommen til din bedemand i Esbjerg – Houkjær Begravelse

Houkjær Begravelse i Esbjerg er her for at sikre, at planlægningen af din kæres begravelse eller bisættelse håndteres med største omsorg og opmærksomhed på detaljerne. Vi forstår, at behovene og ønskerne kan variere stort fra familie til familie, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der afspejler den afdødes personlighed og liv. Vores erfarne team er dedikeret til at tilbyde alt fra rådgivning om ceremonivalg til hjælp med praktiske arrangementer, alt sammen med en grundlæggende respekt for dine ønsker.

Bliv godt forberedt med en gratis samtale på vores kontor om Min sidste Vilje. Du hjælper dine kære, hvis du på forhånd træffer nogle af de mange valg om begravelse eller bisættelse, kirke, kapel eller direkte kremering, urnenedsættelse eller askespredning. Blot for at nævne nogle af spørgsmålene. Du er altid velkommen på vores kontor i Esbjerg, hvor du kan få vejledning af en erfaren bedemand.

Engageret rådgivning: Houkjær Begravelse i Esbjerg

Vores engagement i Esbjerg-samfundet er kernen i vores virke hos Houkjær Begravelse. Vi tror på at bygge relationer baseret på tillid, respekt og forståelse. Som din bedemand i Esbjerg er vores lokalkendskab, din sikkerhed for at få begravelses- og bisættelsestjenester, der ikke bare opfylder, men overgår dine forventninger. Vores mål er at sikre, at hver ceremoni bliver en smuk afsked og en meningsfyldt hyldest til afdødes liv, og at I som familie modtager den støtte og vejledning, I har brug for i denne svære tid.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.