Ring til Houkjær Begravelse i Ulfborg

Bedemand i Ulfborg

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Ulfborg Begravelsesforretning

Veigaards eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Dorthe Christensen
Bedemand
Kathrine Hvam​
Eksamineret bedemand
Hartvig Gaardhøje​
Eksamineret bedemand
Flemming Jørgensen​
Eksamineret bedemand
Steffen​ Hansen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Din lokale bedemand i Ulfborg og omegn

Velkommen til Ulfborg Begravelsesforretning – Veigaards eftf.

Når tiden løber ud, har de fleste stadig brug for en erfaren bedemand til at hjælpe på vej mod en værdig afslutning på livet. Uanset om afslutningen skal være traditionel eller utraditionel.

For bedemanden er opgaven at være en rolig klippe midt i et uendeligt hav af muligheder. Du vil opleve en empatisk assistance, vejledning og rådgivning i forbindelse med begravelsen og bisættelsen, fordi vi lytter til jeres ønsker og behov, så vi kan bidrage til en værdig og respektfuld afsked.

Bedemand med et stort lokalkendskab​

Ulfborg Begravelsesforretnings store lokalkendskab har en væsentlig betydning for dig. For den lokale bedemand er områdets skikke og traditioner kommet ind under huden. Vi kender kirkerne, kapellerne, præsterne og graverne samt øvrige samarbejdspartnere. Det betyder, at meget glider lettere, fordi vi kender hinanden, og på den måde vil I som familie og pårørende opleve ro omkring den begravelse eller bisættelse, der skal markere et sidste kærligt farvel.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om begravelse eller bisættelse. En bedemand fra os står klar, uanset om du er fra Holstebro, Vinding, Struer, Sørvad, Aulum, Vinderup, Ulfborg eller omegn.

Professionel støtte til bisættelse, begravelse og ceremonier

Vores erfarne og veluddannede bedemænd står til rådighed for at guide dig gennem alle aspekter af en værdig begravelse eller bisættelse og urnenedsættelse Vi forstår, at hvert farvel er unikt, og vi er dedikerede til at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg i denne følsomme tid. Fra din pålidelige bedemand kan du forvente støtte, rådgivning og koordinering af alle detaljer, så du kan skabe en personlig og mindeværdig afsked. Status, religion, køn og hudfarve er uden betydning – vores fokus er respekt, omsorg og værdighed i alt, hvad vi gør. Kontakt os for at få mere information om vores bisættelses- og begravelsestjenester i Ulfborg og omegn.

Få en personlig dialog med Houkjær Begravelse i Ulfborg

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed