Ring til Houkjær Begravelse i Ulfborg

Bedemand i Ulfborg

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Ulfborg Begravelsesforretning

Veigaards eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Dorthe Christensen
Bedemand
Kathrine Hvam​
Eksamineret bedemand
Hartvig Gaardhøje​
Eksamineret bedemand
Flemming Jørgensen​
Eksamineret bedemand
Steffen​ Hansen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Din lokale bedemand i Ulfborg og omegn

Velkommen til Ulfborg Begravelsesforretning – Veigaards eftf.

Når tiden løber ud, har de fleste stadig brug for en erfaren bedemand til at hjælpe på vej mod en værdig afslutning på livet. Uanset om afslutningen skal være traditionel eller utraditionel.

For bedemanden er opgaven at være en rolig klippe midt i et uendeligt hav af muligheder. Du vil opleve en empatisk assistance, vejledning og rådgivning i forbindelse med begravelsen og bisættelsen, fordi vi lytter til jeres ønsker og behov, så vi kan bidrage til en værdig og respektfuld afsked.

Bedemand med et stort lokalkendskab​

Ulfborg Begravelsesforretnings store lokalkendskab har en væsentlig betydning for dig. For den lokale bedemand er områdets skikke og traditioner kommet ind under huden. Vi kender kirkerne, kapellerne, præsterne og graverne samt øvrige samarbejdspartnere. Det betyder, at meget glider lettere, fordi vi kender hinanden, og på den måde vil I som familie og pårørende opleve ro omkring den begravelse eller bisættelse, der skal markere et sidste kærligt farvel.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om begravelse eller bisættelse. En bedemand fra os står klar, uanset om du er fra Holstebro, Vinding, Struer, Sørvad, Aulum, Vinderup, Ulfborg eller omegn.

Professionel støtte til bisættelse, begravelse og ceremonier

Vores erfarne og veluddannede bedemænd står til rådighed for at guide dig gennem alle aspekter af en værdig begravelse eller bisættelse og urnenedsættelse Vi forstår, at hvert farvel er unikt, og vi er dedikerede til at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg i denne følsomme tid. Fra din pålidelige bedemand kan du forvente støtte, rådgivning og koordinering af alle detaljer, så du kan skabe en personlig og mindeværdig afsked. Status, religion, køn og hudfarve er uden betydning – vores fokus er respekt, omsorg og værdighed i alt, hvad vi gør. Kontakt os for at få mere information om vores bisættelses- og begravelsestjenester i Ulfborg og omegn.

Få en personlig dialog med Houkjær Begravelse i Ulfborg

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.