Ring til Houkjær Begravelse i Ebeltoft

Bedemand i Ebeltoft

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Ebeltoft Begravelsesforretning

Sv. Aage Egelunds eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Helga O. Simonsen
Eksamineret bedemand
Jan Nørager Sørensen
Eksamineret bedemand
Mads Svith Bengtsen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Ebeltoft Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Vores fornemste opgave er at hjælpe pårørende til den helt rigtige afsked med den, de har mistet. Det er virkelig vigtigt som pårørende at få tid og ro til at være med i planlægningen af afskeden, hvad enten det er den helt store højtidelighed, eller det er den lille mere enkle ceremoni.

Vi er også behjælpelig med at arrangere og eventuelt stå for en borgerlig højtidelighed. Det er vigtigt for os med respekt, omsorg og nærvær at hjælpe igennem alle de praktiske opgaver, der er umiddelbart efter et dødsfald, så I oplever en mindeværdig bisættelse eller begravelse.

Din lokale bedemand i Ebeltoft og omegn

Begravelsesforretningen Ebeltoft og Omegn, Rønde Begravelsesforretning og Rosenholm Begravelsesforretning blev overtaget efter bedemand Svend Aage Egelund af søskendeparret Jan og Hanna Nørager Sørensen den 1. september 2021. Siden er bedemandsforretningen blevet en del af Houkjær Begravelse.

Gennem mange år har Svend Aage Egelund fungeret som en respekteret bedemand i områderne Ebeltoft, Knebel samt senere Rønde og Rosenholm. Det er i denne ånd, vi som erfarne bedemænd er her for at betjene lokalsamfundet ved begravelse og bisættelse. Hver enkelt bedemand fokuserer på at stå ved din side og med omhu og respekt sikre en værdig højtidelighed til minde om jeres kære.

Bisættelse og begravelse med nærvær

Valget mellem bisættelse eller begravelse er blot det første af mange spørgsmål, som I får en eksamineret bedemand til at guide jer igennem. Samtalen om de praktiske opgaver kan foregå hos jer eller i vores bedemandsforretning i Ebeltoft. Her finder vi sammen ud af, hvordan afskeden med jeres kære skal foregå.

Ring døgnet rundt. Vi er fleksible og aftaler en tid for samtale og ilægning i kiste, der passer jer. Vores erfarne bedemand er velforberedt og møder jeg med nærvær og omsorg, mens I sammen taler om begravelse, bisættelse og urnenedsættelse. Vi forstår vigtigheden af en værdig afsked, og det indebærer også tryghed i forhold til både pris og forløb. Din lokale bedemand hjælper med at huske alle detaljer, og vi aftaler en samlet pris, inden vi tager fat på de praktiske opgaver. Kontakt os trygt for professionel assistance ved både begravelse og bisættelse.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre. Sokkel og kantlister er af hurtigvoksende piletræ. Polstret med hør både i låg og underkiste. Pude og dyne er også i hør.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed