Ring til Houkjær Begravelse i Ebeltoft

Bedemand i Ebeltoft

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Ebeltoft Begravelsesforretning

Sv. Aage Egelunds eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Helga O. Simonsen
Eksamineret bedemand
Jan Nørager Sørensen
Eksamineret bedemand
Mads Svith Bengtsen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Ebeltoft Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Vores fornemste opgave er at hjælpe pårørende til den helt rigtige afsked med den, de har mistet. Det er virkelig vigtigt som pårørende at få tid og ro til at være med i planlægningen af afskeden, hvad enten det er den helt store højtidelighed, eller det er den lille mere enkle ceremoni.

Vi er også behjælpelig med at arrangere og eventuelt stå for en borgerlig højtidelighed. Det er vigtigt for os med respekt, omsorg og nærvær at hjælpe igennem alle de praktiske opgaver, der er umiddelbart efter et dødsfald, så I oplever en mindeværdig bisættelse eller begravelse.

Din lokale bedemand i Ebeltoft og omegn

Begravelsesforretningen Ebeltoft og Omegn, Rønde Begravelsesforretning og Rosenholm Begravelsesforretning blev overtaget efter bedemand Svend Aage Egelund af søskendeparret Jan og Hanna Nørager Sørensen den 1. september 2021. Siden er bedemandsforretningen blevet en del af Houkjær Begravelse.

Gennem mange år har Svend Aage Egelund fungeret som en respekteret bedemand i områderne Ebeltoft, Knebel samt senere Rønde og Rosenholm. Det er i denne ånd, vi som erfarne bedemænd er her for at betjene lokalsamfundet ved begravelse og bisættelse. Hver enkelt bedemand fokuserer på at stå ved din side og med omhu og respekt sikre en værdig højtidelighed til minde om jeres kære.

Bisættelse og begravelse med nærvær

Valget mellem bisættelse eller begravelse er blot det første af mange spørgsmål, som I får en eksamineret bedemand til at guide jer igennem. Samtalen om de praktiske opgaver kan foregå hos jer eller i vores bedemandsforretning i Ebeltoft. Her finder vi sammen ud af, hvordan afskeden med jeres kære skal foregå.

Ring døgnet rundt. Vi er fleksible og aftaler en tid for samtale og ilægning i kiste, der passer jer. Vores erfarne bedemand er velforberedt og møder jeg med nærvær og omsorg, mens I sammen taler om begravelse, bisættelse og urnenedsættelse. Vi forstår vigtigheden af en værdig afsked, og det indebærer også tryghed i forhold til både pris og forløb. Din lokale bedemand hjælper med at huske alle detaljer, og vi aftaler en samlet pris, inden vi tager fat på de praktiske opgaver. Kontakt os trygt for professionel assistance ved både begravelse og bisættelse.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.