Ring til Houkjær Begravelse i Ikast

Bedemand i Ikast

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Ikast Begravelsesforretning

Kurt Jespersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Marianne Duelund
Bedemand
Ann Østergaard Nielsen
Eksamineret bedemand
Kim Jespersen
Eksamineret bedemand
Gert Kristoffersen
Eksamineret bedemand
Betina Jespersen
Bedemand
Malene Doktor
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Ikast Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Ikast Begravelsesforretning er din lokale bedemand i hele Ikast-området. Vi har mange års erfaring med begravelser og bisættelser, og vi ved, hvor vigtigt det er at få sagt ordentligt farvel til vores kære.

Der er mange ting at tage stilling til efter et dødsfald. Derfor er Ikast Begravelsesforretning klar til at hjælpe dig med at skabe den smukkeste afsked. Den skal leve op til dine og eventuelt afdødes behov, så I når frem til netop den bisættelse eller begravelse som I ønsker.

Empatisk og nærværende bedemand

Ikast Begravelsesforretning er ISO 9001 certificeret, som er jeres sikkerhed for etik, kvalitet og gennemsigtighed gennem hele forløbet. Vores bedemænd fremlægger altid et retvisende billede af omkostningerne. Det sker ved samtalen, hvor vi også aftaler hele forløbet. Vi er vant til samarbejdet med de lokale præster, gravere og kirker, så I kan være trygge ved, at det bliver en smuk bisættelse eller begravelse.

Du er altid velkommen til at kontakte Ikast Begravelsesforretning på tlf. 97 25 13 55, også hvis du ønsker en gratis samtale om Min Sidste Vilje, mens der er tid og ro til det. Vi taler helt uforpligtende sammen hjemme hos jer eller i vores forretning på Strøget 8F i Ikast.

Professionel bedemandsforretning: Bisættelse og begravelse med respekt

Når du står over for at skulle sige farvel til en elsket, er det vigtigt at have en erfaren bedemand ved din side. Vores bedemænd er dedikerede til at hjælpe dig gennem processen med bisættelse eller begravelse på en værdig måde. Vi hjælper alle uanset religion – og også hvis I ønsker en borgerlig bisættelse uden præst. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, hvad traditionerne er, og hvordan den sidste afsked kan blive noget særligt. Vi bedemænd sørger for alt fra ilægning i kiste, kørsel i flot rustvogn, håndtering af alle dokumenter og koordinering med alle parter før og under højtideligheden. Og bagefter er vi her også. Vores mål er, at du og dine kære får ro mindes og ære den, I har mistet.

Kontakt os for at få mere information om vores tjenester, og hvordan vi kan hjælpe dig i denne svære tid.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.