Ring til Houkjær Begravelse i Ikast

Bedemand i Ikast

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Ikast Begravelsesforretning

Kurt Jespersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Marianne Duelund
Bedemand
Ann Østergaard Nielsen
Eksamineret bedemand
Kim Jespersen
Eksamineret bedemand
Gert Kristoffersen
Eksamineret bedemand
Betina Jespersen
Bedemand
Malene Doktor
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Ikast Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Ikast Begravelsesforretning er din lokale bedemand i hele Ikast-området. Vi har mange års erfaring med begravelser og bisættelser, og vi ved, hvor vigtigt det er at få sagt ordentligt farvel til vores kære.

Der er mange ting at tage stilling til efter et dødsfald. Derfor er Ikast Begravelsesforretning klar til at hjælpe dig med at skabe den smukkeste afsked. Den skal leve op til dine og eventuelt afdødes behov, så I når frem til netop den bisættelse eller begravelse som I ønsker.

Empatisk og nærværende bedemand

Ikast Begravelsesforretning er ISO 9001 certificeret, som er jeres sikkerhed for etik, kvalitet og gennemsigtighed gennem hele forløbet. Vores bedemænd fremlægger altid et retvisende billede af omkostningerne. Det sker ved samtalen, hvor vi også aftaler hele forløbet. Vi er vant til samarbejdet med de lokale præster, gravere og kirker, så I kan være trygge ved, at det bliver en smuk bisættelse eller begravelse.

Du er altid velkommen til at kontakte Ikast Begravelsesforretning på tlf. 97 25 13 55, også hvis du ønsker en gratis samtale om Min Sidste Vilje, mens der er tid og ro til det. Vi taler helt uforpligtende sammen hjemme hos jer eller i vores forretning på Strøget 8F i Ikast.

Professionel bedemandsforretning: Bisættelse og begravelse med respekt

Når du står over for at skulle sige farvel til en elsket, er det vigtigt at have en erfaren bedemand ved din side. Vores bedemænd er dedikerede til at hjælpe dig gennem processen med bisættelse eller begravelse på en værdig måde. Vi hjælper alle uanset religion – og også hvis I ønsker en borgerlig bisættelse uden præst. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, hvad traditionerne er, og hvordan den sidste afsked kan blive noget særligt. Vi bedemænd sørger for alt fra ilægning i kiste, kørsel i flot rustvogn, håndtering af alle dokumenter og koordinering med alle parter før og under højtideligheden. Og bagefter er vi her også. Vores mål er, at du og dine kære får ro mindes og ære den, I har mistet.

Kontakt os for at få mere information om vores tjenester, og hvordan vi kan hjælpe dig i denne svære tid.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed