Ring til Houkjær Begravelse i Horsens

Bedemand i Horsens

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Horsens Begravelsesforretning

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Heidi Due
Eksamineret bedemand
Andreas Kjøller
Eksamineret bedemand
Lisa Jeppesen
Eksamineret bedemand
Mette Louise Knudsen
Eksamineret bedemand
Peder Jensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Horsens Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Vi har gennem mange årtier som bedemænd opbygget den nødvendige erfaring der skal til, for at hjælpe de efterladte bedst muligt gennem en svær periode. Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har behov for en bedemand i Horsens.

Vi tilbyder empatisk og professionel assistance hele vejen. Vi indhenter, udfylder og indleverer alle nødvendige dokumenter, koordinerer med præst, kapel, graver og eventuelt krematorie, vi sørger for blomsterudsmykning, kontakt til stenhugger og vejledning om mindesamvær. Vær sikker på en lokalkendt bedemand, som lytter, forstår og yder en dedikeret service før, under og efter højtideligheden.

Kommunikation, tillid og hjælpsomhed er altafgørende

Når man mister en elsket person, er det en trøst at finde en erfaren og lokalkendt bedemand, der kan tage sig af de praktiske detaljer ved en begravelse eller bisættelse. Som sørgende har man ofte mange andre bekymringer at tage sig af.

Ved første kontakt med os prioriterer vi at få en samtale, hvor vi sammen kan planlægge hele forløbet. I kan som pårørende vælge, om vi skal mødes hos jer eller på vores kontor, og vi kan naturligvis også tage dialogen online, hvis der er behov for det.

Få støtte og rådgivning ved begravelse og bisættelse

Vores erfarne bedemand står til rådighed for at hjælpe dig med alle aspekter af bisættelse og begravelse. Allerede før det bliver aktuelt, kan du og din partner få en gratis samtale med en lokal bedemand, som kan hjælpe med at få udfyldt Min Sidste Vilje. Her skriver du, hvad du ønsker, der skal ske efter din død. Det er en stor hjælp for dine efterladte.

Vi forstår, hvor vigtig en værdig afsked er, og vi er dedikerede til at støtte dig gennem hele processen. Som bedemand tilbyder vi kompetent rådgivning og assistance, så du kan fokusere på at mindes den afdøde.

Uanset om du vælger en bisættelse eller begravelse, er vores mål at skabe en personlig og meningsfuld ceremoni, der reflekterer den afdødes liv. Kontakt os for professionel hjælp og støtte ved både bisættelse og begravelse

Få en personlig dialog med Houkjær Begravelse i Horsens

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed