Ring til Houkjær Begravelse i Horsens

Bedemand i Horsens

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Horsens Begravelsesforretning

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Andreas Kjøller
Eksamineret bedemand
Lisa Jeppesen
Eksamineret bedemand
Mette Louise Knudsen
Eksamineret bedemand
Peder Jensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Horsens Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Vi har gennem mange årtier som bedemænd opbygget den nødvendige erfaring der skal til, for at hjælpe de efterladte bedst muligt gennem en svær periode. Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har behov for en bedemand i Horsens. Houkjær Begravelse overtog for år tilbage Horsens Begravelsesforretning fra Gitte Pallisby, og vores team af erfarne bedemænd yder den samme høje standard af service og omsorg som hidtil.

Vi tilbyder empatisk og professionel assistance hele vejen. Vi indhenter, udfylder og indleverer alle nødvendige dokumenter, koordinerer med præst, kapel, graver og eventuelt krematorie, vi sørger for blomsterudsmykning, kontakt til stenhugger og vejledning om mindesamvær. Vær sikker på en lokalkendt bedemand, som lytter, forstår og yder en dedikeret service før, under og efter højtideligheden.

Kommunikation, tillid og hjælpsomhed er altafgørende

Når man mister en elsket person, er det en trøst at finde en erfaren og lokalkendt bedemand, der kan tage sig af de praktiske detaljer ved en begravelse eller bisættelse. Som sørgende har man ofte mange andre bekymringer at tage sig af.

Ved første kontakt med os prioriterer vi at få en samtale, hvor vi sammen kan planlægge hele forløbet. I kan som pårørende vælge, om vi skal mødes hos jer eller på vores kontor, og vi kan naturligvis også tage dialogen online, hvis der er behov for det.

Få støtte og rådgivning ved begravelse og bisættelse

Vores erfarne bedemand står til rådighed for at hjælpe dig med alle aspekter af bisættelse og begravelse. Allerede før det bliver aktuelt, kan du og din partner få en gratis samtale med en lokal bedemand, som kan hjælpe med at få udfyldt Min Sidste Vilje. Her skriver du, hvad du ønsker, der skal ske efter din død. Det er en stor hjælp for dine efterladte.

Vi forstår, hvor vigtig en værdig afsked er, og vi er dedikerede til at støtte dig gennem hele processen. Som bedemand tilbyder vi kompetent rådgivning og assistance, så du kan fokusere på at mindes den afdøde.

Uanset om du vælger en bisættelse eller begravelse, er vores mål at skabe en personlig og meningsfuld ceremoni, der reflekterer den afdødes liv. Kontakt os for professionel hjælp og støtte ved både bisættelse og begravelse

Få en personlig dialog med Houkjær Begravelse i Horsens

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.