Ring til Houkjær Begravelse i Hedensted

Bedemand i Hedensted

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Hedensted Begravelsesforretning

Kirsten og Elo Andersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Andreas Kjøller
Eksamineret Bedemand
Lisa Jeppesen
Eksamineret bedemand
Mette Louise Knudsen
Eksamineret Bedemand
Peder Jensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Hedensted Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Har du brug for en bedemand i Hedensted og Løsning, så vi klar i Hedensted Begravelsesforretning – Kirsten og Elo Andersens Eftf. Vi ved, at det kan være svært at have overskud til praktiske gøremål, når man har mistet en nærtstående. Det kan være næsten umuligt at navigere i de mange følelser, der kan opstå, hvis man også skal planlægge en begravelse eller bisættelse.

Bedemandsforretning med erfaring og nærvær
Bedemandsforretningen for Hedensted og Løsning er jeres støtte i sorgen. Vi står klar til at hjælpe dig med alt det praktiske, der hører med til at arrangere en begravelse eller bisættelse. Vores erfarne og veluddannede bedemænd kan stå for hele processen eller blot dele af den – det er helt op til jer. Vores fornemste opgave er at planlægge en begravelse eller bisættelse med et personligt præg efter afdødes og I pårørendes ønsker.

Personlig begravelse eller bisættelse i Hedensted – Løsning

Hos Bedemanden for Hedensted og Løsning lytter vi til jeres ønsker og behov. Så snart det er muligt efter dødsfaldet, mødes vi til en samtale enten hos jer eller i vores forretning. Her taler vi os roligt igennem alle de valg, der skal træffes, hvorefter vi hjælper med kontakt til kordegn, præst, graver, blomsterhandler og stenhugger m.fl., afhængigt af behovet. Selv om vi har arrangeret mange begravelser og bisættelser, er ingen sorg ens, og vi gør derfor alt for at levere en personlig og nærværende service.

Vores bedemandsforretning er en del af Houkjær Begravelse, som er ISO9001 certificeret. Det betyder, at vores kvalitet bliver kontrolleret, og det sikrer dig høje faglige og etiske standarder. Vi behandler afdøde med stor værdighed og respekt, og vi leverer altid et retvisende prisoverslag, inden vi påbegynder det praktiske arbejde.

Bedemanden for Hedensted og Løsning er lokalkendt – og tæt på dig

Midt i en svær tid føles det trygt, at støtten er tæt på. Vi har et stort lokalkendskab i Hedensted, Løsning, Øster Snede, Horsens og Ølsted, og vores store lokalkendskab i Hedensted og omegn er også jeres tryghed for, at I får den bedste vejledning i valg af fx kapel, præst og lokale til en eventuel mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen.

Hedensted Begravelsesforretning er tæt på jer, når I har behov for det. Det kan også være til en gratis vejledning i at udfylde Min Sidste Vilje, som er en stor hjælp for pårørende, når de står med ansvaret for den sidste afsked. Træf os på telefonen døgnet rundt.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.