Få MC begravelse med vores motorcykel-rustvogn

Hvis drømmen er, at den sidste rejse skal foregå med motorcykel, kan Houkjær Begravelse nu gøre drøm til virkelighed.

Den sidste rejse i en specialdesignet motorcykel-rustvogn

Vores BMW R 1150 RT med specialbygget sidevogn er trimmet og velpudset.

Vores team af 4 MC-erfarne bedemænd har gennemført træningskørsel med den 415 kg tunge motorcykel på køreteknisk anlæg, så alle er klar til at køre sikkert ud til højtideligheder i hele landet.

Motorcyklens sidevogn er designet og samlet på Fyn af rustvognsbygger Mogens Torpsgaard, og siden 2015 har BMW ‘en været ejet af MC Begravelser ApS, som Houkjær Begravelser har overtaget i 2023.

Skriv dit ønske om motorcykel-rustvogn ind i minsidstevilje.nu

Hyldest til det levede liv

Vi kører ud til højtideligheder i hele landet

En MC-bisættelse er en hyldest til det levede liv. Til den frihed, det mod og den livsglæde, som ofte er forbundet med det at køre motorcykel.

Pårørende vælger typisk en MC-bisættelse for at ære den afdødes passion og de mange oplevelser og venskaber, livet med motorcykel har betydet.

Før højtideligheden holder MC-rustvognen klar foran kirken eller kapellet. Efter højtideligheden bæres kisten ud i sidevognen, og følget kan lægge afskedsblomster på kisten, inden bedemanden stille triller bort.

Meget ofte følger en kortege af motorcykler efter MC-rustvognen – måske forbi hjemmet eller klubhuset, inden turen slutter ved mødestedet for mindesammenkomsten eller ved krematoriet.

Uanset, hvor i landet det skal foregå, kan Houkjær Begravelse hjælpe med en mindeværdig oplevelse.

MC Begravelse i hele landet

Kontakt din nærmeste afdeling for at tilvælge MC Begravelse

Ved brug af motorcyklen i hele landet, har vi en fast grundpris på kr. 6.500,- inklusiv de første 3 km fra kirken. Der er tillæg på kr. 26,- pr. km. udover grundprisen.
Skriv dit ønske om MC-kørsel ind i minsidstevilje.nu – eller spørg endelig efter motorcyklen i samtalen, hvis afdøde havde en særlig forkærlighed for motorcykler.