Ring til Houkjær Begravelse i Smørum

Bedemand i Smørum

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Smørum-Måløv Begravelsesforretning

Ballerup og Omegns Ligkistemagasin

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
John Hølchen Bogø
Eksamineret bedemand
Laila Petersen
Eksamineret bedemand
Michael Gissel
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Smørum-Måløv Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Ved Smørum Begravelsesforretning, en velrenommeret bedemandsforretning, er vores team af dygtige bedemænd engagerede i at yde støtte og vejledning både før og efter et dødsfald. Som jeres bedemand står vi klar til at assistere jer i hele processen med at arrangere en begravelse eller bisættelse. Som erfarne bedemænd sikrer vi, at hvert trin i både bisættelse og begravelse forløber glat og respektfuldt.

Hvis du ringer om et dødsfald, tilbyder vi snarest muligt et hjemmebesøg for at drøfte jeres behov i forbindelse med vores bedemandsydelser, herunder bisættelse og begravelse. Først når vi har talt alt igennem, og I har set et prisoverslag, påbegynder vi selve processen. I er også velkomne i vores lokaler i Ballerup.

En værdig ceremoni

Faglighed, etik og bæredygtighed er kernen i vores filosofi hos Smørum Begravelsesforretning, hvor vi som uddannede bedemænd har stor erfaring i at organisere både bisættelser og begravelser på en værdig og økonomisk overkommelig måde.

At sikre en følelse af tryghed og omsorg for de efterladte ved bisættelser og begravelser er vores klare mål som bedemænd. Vi lægger stor vægt på at arrangere hele forløbet, så det afspejler afdødes og familiens ønsker, hvilket er essentielt for en meningsfuld afsked.

Kontakt din lokale bedemand i Smørum

Besøg gerne vores hjemmeside for mere information om vores tjenester som bedemænd. Under punktet guide finder du detaljer om kister og urner, begravelsesformer, Min sidste Vilje og meget mere. Vores erfarne bedemænd i Smørum er altid klar til at yde professionel assistance, uanset om det drejer sig om øjeblikkelig hjælp efter et dødsfald eller en gratis guide gennem Min sidste Vilje.

Kontakt os for at tale om, hvordan vi bedemænd bedst kan imødekomme jeres behov og ønsker i forbindelse med en bisættelse eller begravelse.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.