Ring til Houkjær Begravelse i Allingåbro

Bedemand i Allingåbro

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Allingåbro Begravelsesforretning

Glerups eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Jan Nørager Sørensen
Eksamineret bedemand
Lisbeth Troelsgaard Jensen
Eksamineret bedemand
Karsten Stie
Eksamineret bedemand
Bent Møller Sørensen
Bedemand
Alex Palmkvist
Eksamineret bedemand
Hans Christian Mortensen
Bedemandsassistent

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Allingåbro Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Glerups Eftf. er en velrenommeret bedemandsforretning med rødder i et snedkerværksted. Grundlagt i 1946 af Niels Glerup, der på det tidspunkt også drev møbelfabrik og møbelforretning i Allingåbro. Kisterne blev dengang fremstillet på værkstedet. I 1956 blev Niels’ søn, Preben, en del af virksomheden, og i 1970 trådte Niels helt ud af Glerups Begravelsesforretning. Prebens søn, Poul Glerup, har været involveret i virksomheden siden sin barndom og i 2000 overtog Poul og hans hustru begravelsesforretningen. I den forbindelse lukkede man forretningen i Allingåbro og valgte at flytte virksomheden til Ørsted.

En ny fase i historien indledtes den 1. januar 2018, da Jan og Hanna Nørager Sørensen med forretningen Brdr. Oest overtog Glerups Begravelsesforretning og samtidig ændrede navnet til Glerups Eftf. I dag er forretningen en del af Houkjær Begravelse, og du kan igen møde os i Allingåbro. Vi udgør et erfarent hold af bedemænd, dedikerede til at bistå familierne i området ved begravelse og bisættelse. Vores ekspertise som eksaminerede bedemand sikrer, at hver eneste detalje håndteres med den største omhu og respekt.

Bisættelse og begravelse med omhu

Brug en erfaren bedemand til din bisættelse eller begravelse. Vi støtter dig og forstår vigtigheden af en smuk og respektfuld afsked. Vi er her for at guide dig gennem hele processen, og vores erfaring og lokalkendskab hver især som bedemand sikrer, at ceremonien udføres med værdighed og efter jeres ønsker. Kontakt os for professionel hjælp med både bisættelse og begravelse.

Hos os er den enkelte højtidelighed i centrum, uanset om I vælger bisættelse eller begravelse. Samtalen om de praktiske opgaver kan foregå hos jer eller i vores bedemandsforretning. Her finder vi sammen ud af, hvordan afskeden med jeres kære skal foregå.

Glerups Eftf. - Din erfarne begravelsesforretning og bedemand i Allingåbro

Vores primære opgave som bedemand er at hjælpe pårørende til at få truffet de valg, der er nødvendige i forhold til kiste, urne, blomster, gravsten med mere. Det er af afgørende betydning for pårørende at have tid og ro til at deltage i planlægningen af afskeden, uanset om det er en stor begravelse eller en mere enkel bisættelse. Vi tilbyder også hjælp til at arrangere og eventuelt lede en borgerlig højtidelighed uden præst.

Respekt, omsorg og nærvær er hjørnestenene i vores tilgang. Vi er her for at guide gennem alle de praktiske opgaver, der opstår umiddelbart efter et dødsfald, i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Inden vi tager fat på handlingerne, gennemgår vi økonomien, så I har et gennemsigtigt prisoverslag, I kan stole på. Vi søger naturligvis også om begravelseshjælp, så I får det, I er berettiget til.

Kontakt os for personlig dialog

Hvis du søger en pålidelig og empatisk bedemand i Allingåbro-området, er Houkjær Begravelse her for dig. Vi værdsætter det tillidsforhold, vi opbygger med hver familie, vi tjener, og vi er forpligtede til at sikre, at farvelceremonien bliver en værdig og betydningsfuld begivenhed. Kontakt os for at få mere information, en samtale om Min Sidste Vilje eller for at arrangere en personlig konsultation.

Få en personlig dialog med Houkjær Begravelse i Allingåbro

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.