Ring til Houkjær Begravelse i Kolding

Bedemand i Kolding

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Kolding Begravelse

Claus Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Anton Schmidt
Bedemand
Charlotte Madsen
Bedemand
Claus Madsen
Eksamineret bedemand
Jim Christensen
Bedemand
Flemming Brorsbøl
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Kolding Begravelse er din lokale bedemand

I Kolding tilbyder Houkjær Begravelse en håndsrækning i sorgens stund. Vi forstår betydningen af at sige farvel på en måde, der ærer den afdødes liv og giver de efterladte ro. Som din lokale bedemand, arbejder vi med varme og professionalisme tæt sammen med dig for at planlægge en begravelse eller bisættelse, der afspejler dine ønsker og behov. Vi kender de lokale samarbejdspartnere, de lokale forhold og traditioner. Derfor kan vi vejlede og afklare tvivlspørgsmål, så I får en afsked, der er både personlig og respektfuld.

Din partner i begravelse og bisættelse af jeres kære

Hos Houkjær Begravelse i Kolding er vores mål som din bedemand at tilbyde løsninger, der passer til netop jeres temperament. At sige farvel er en dybt personlig proces, og som din bedemand forstår vi, at hvert farvel er unikt. Vi giver samme respektfulde assistance uanset, om det skal være en pompøs højtidelighed med mange deltagere, en intim højtidelighed for en lille skare eller måske slet ingen ceremoni. Vores omfattende tjenester som bedemand afspejler denne mangfoldighed.

Fra det øjeblik du kontakter os, møder du et dedikeret team af uddannede bedemænd, der er klar til at assistere dig ved hvert skridt – fra valget af kiste til planlægningen af en mindeværdig begravelse eller bisættelse.

Skræddersyet begravelse og bisættelse i Kolding

Hos Houkjær Begravelse i Kolding ved vi, at selv et ventet dødsfald kan ramme hårdt, og vi bedemænd forstår, at tabet kan vække alle former for følelser. Men du skal vide, at vi rummer dig og de følelser, der nu dukker op. Vi har erfaring med at håndtere både store følelser og vanskelige forhold at arbejde under, og gennem hele forløbet har vi fokus på at hjælpe jer pårørende til mere overblik, afklarethed og ro.

Bedemandsforretning i Kolding med hjertet på rette sted

Du er velkommen i vores bedemandsforretning på Haderslevvej når som helst. Benyt dig af din lokale bedemands uddannelse og erfaring, og få en gratis vejledning i at udfylde Min sidste Vilje. På den måde hjælper du også dine kære. Ring til os, når du har brug for hjælp til en begravelse eller bisættelse, og vi vil hurtigt være klar til en samtale hos jer eller i vores forretning. Som bedemand i Kolding føler vi et ansvar for, at alle borgere får en en smuk og respektfuld afsked. Vores brede erfaring som bedemænd sikrer, at I som pårørende kan få den smukke afsked, som jeres kære fortjener.

Begravelsesforretning med omsorg og erfaring

Vores begravelsesforretning tilbyder professionel vejledning og støtte i en svær tid. Vi stræber efter at gøre processen så let som muligt for de pårørende, og vi er her for at sikre, at hver eneste afsked bliver personlig og mindeværdig. Uanset om det er en begravelse eller en bisættelse, kan du trygt overlade ansvaret til vores erfarne team. Hos Houkjær Begravelse er din tryghed vores prioritet.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.