Ring til Houkjær Begravelse i Ringe

Bedemand i Ringe

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Ringe Begravelse

Værdig Afskeds eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Dorte Vestergård Jensen
Eksamineret bedemand
Charlotte Grell Eiser
Eksamineret bedemand
Lars Rasmussen
Eksamineret bedemand
Karen-Marie Larsen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Ringe Begravelsesforretning er din lokale bedemand

På vores adresse på Jernbanegade i Ringe finder du Houkjær Begravelse, Værdig Afskeds Eftf.. Beliggenheden er central og nem at finde. Vi befinder os kun et stenkast fra Ringe Station i centrum.

Hos Houkjær Begravelse, Værdig Afskeds Eftf. er vi fleksible, både hvad angår rådgivning og planlægning af begravelsesforløbet. I kan ringe døgnet rundt, når det passer jer. I er velkomne til at komme ind i vores lokale bedemandsforretning, eller vi kan tage samtalen hjemme hos jer. Vær ikke bange for at udtrykke jeres ønsker til udsyngning eller andet, der skal ske, når vi lægger jeres kære i kiste, for vi er en begravelsesforretning med engageret fokus på mennesker og omsorg.

Du er altid velkommen til at få et uforpligtende prisoverslag af en os lokale bedemænd fra vores bedemandsforretning i Ringe. Før vi gør noget, laver vi en klar aftale med gennemsigtige priser, og I kan også være sikre på, at det prisoverslag, I skriver under på, altid vil være gældende, såfremt I ikke har ønsket ændringer på bestillingen af services og produkter undervejs.

Din lokale begravelsesforretning i Ringe

Når I har brug for hjælp, er vi klar. Vi guider jer gennem hele processen efter et dødsfald, og vi har erfaring med alt fra rådgivning, over de praktiske løsninger til planlægning af en smuk højtidelighed. Vi lytter til jeres ønsker og kender de lokale forhold, så vi kan vejlede jer om mulighederne. Vi har også erfaringen til at inspirere jer til, hvordan netop jeres højtidelighed skal foregå.

Værdig Afsked er opkøbt af Houkjær Begravelse. I finder os i de samme lokaler, og forretningen er bemandet af eksaminerede bedemænd med lokalkendskab, således at I kan få den bedst mulige service midt i en svær tid.

Din lokale bedemand sikrer, at I bliver behandlet med den største respekt, empati og ikke mindst ærlighed. Hver af os er som bedemand dedikeret til at hjælpe med faglighed og kvalitet.

Mindeværdig begravelse eller bisættelse

Som bedemænd er vi her for at bistå dig under hele processen med planlægning af en respektfuld afsked. Ved en bisættelse er vores mål at skabe en værdig og mindeværdig højtidelighed, der ærer den afdødes liv. Vi tilbyder omfattende støtte og vejledning, så du kan træffe de rigtige valg for at det bliver en bisættelse helt efter dine og din kæres ønsker. Som erfarne bedemænd sørger vi for alle praktiske aspekter og formelle opgaver, så du kan fokusere på at mindes og ære den elskede, du har mistet. Vores mål er at skabe en personlig og smuk begravelse eller bisættelse, der afspejler afdødes liv og værdier.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.