Ring til Houkjær Begravelse i Glamsbjerg

Bedemand i Glamsbjerg

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Glamsbjerg Begravelsesforretning

Jeanette Schärfes eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Lisbeth Andersen
Eksamineret og diplom
Dorte Vestergård Jensen
Eksamineret bedemand
Charlotte Grell Eiser
Eksamineret bedemand
Lars Rasmussen
Eksamineret bedemand
Karen-Marie Larsen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Glamsbjerg Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Det er altid svært at miste et familiemedlem eller en nær ven. Sorgen og afsavnet fylder alt, og det kan virke uoverskueligt at tænke på aftaler og praktiske gøremål i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen efter et dødsfald.

Glamsbjerg Begravelsesforretning er jeres støtte i sorgen. Vi står klar til at hjælpe jer gennem en svær tid med alt det praktiske, der hører med til at arrangere en begravelse eller bisættelse. Vores erfarne og eksaminerede bedemænd kan stå for hele processen eller blot dele af den – det er helt op til jer.

Personlig begravelse eller bisættelse i Glamsbjerg

Som bedemand er det vores fornemste opgave at planlægge en begravelse eller bisættelse med et personligt præg, som har afdødes og de pårørendes ønsker i fokus. Ingen sorg er ens, og vi gør derfor alt for at levere en personlig og nærværende service.

Glamsbjerg Begravelsesforretning er en lokal begravelsesforretning med mange års historie. I dag er den en del af Houkjær Begravelse. Som professionelle bedemænd yder vi personlig rådgivning og hjælp i det omfang, I ønsker. Det kan fx være til valg af kiste, urne, pynt, gravsten mm.. Vi hjælper med at huske alt det, der skal til, vi sørger for ilægning i kiste, indhenter og indsender de nødvendige dokumenter, koordinerer med præst og blomsterhandler, bestiller begravelse eller kremering, og sørger naturligvis for rustvognskørsel.

Glamsbjerg Begravelsesforretning er tæt på dig

Midt i en svær tid føles det trygt, at støtten er tæt på. Hos Glamsbjerg Begravelsesforretning har vi et stort lokalkendskab – også til kirker og kirkegårde i omegnen. I får den bedste vejledning i valg af fx kapel, præst og lokale til en eventuel mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen.

Glamsbjerg Begravelsesforretning er tæt på jer, når I har behov for det. Du kan ringe på alle tider, og vi kan aftale tid for en samtale. Vi kommer gerne hjem til jer, og vi kan også mødes i forretningen, hvis I foretrækker det.

Vores erfarne bedemand er dedikeret til at støtte dig igennem hele processen med en begravelse eller bisættelse. Vi forstår, at det kan være en udfordrende tid, hvor alle følelser er ok. Vi står til rådighed med både praktisk vejledning og tid til at lytte. Uanset om du vælger en traditionel begravelse eller en borgerlig bisættelse uden præst, er vi her for at sikre, at hver detalje bliver taget hånd om med omhu og respekt. Vores mål er at lette byrden og hjælpe dig med at få taget en personlig og værdig afsked.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.