Ring til Houkjær Begravelse i Hørning

Bedemand i Hørning

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Hørning Begravelsesforretning

Per Dunkjærs eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Mette Bruus
Eksamineret bedemand
Preben Balsby Thomsen
Eksamineret bedemand
Jakob Jørgensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Hørning Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Søger du en lokalkendt bedemand, der har dybe rødder i lokalsamfundet? Hørning Begravelsesforretning v/ Per Dunkjær Eftf. er en del af Houkjær Begravelse, der garanterer en professionel behandling og personlig, omfattende service i forbindelse med dødsfald i Hørning og omegn.

Vi har omkring 20 års historie bag os i vores bedemandsforretning i Hørning. Vi kender præster, kirker og gode steder til mindesammenkomst i Hørning og omegn, og vi står klar til at hjælpe både inden og efter dødsfaldet. Lad os lette jer for det praktiske arbejde med at arrangere en smuk afsked.

Hjælp til begravelse og bisættelse

Som pårørende gennemlever man en udfordrende tid med mange praktiske opgaver og ikke mindst sorg og i mange tilfælde chok efter tabet. En samtale hos jer eller i vores forretning giver dog ofte ro til at klare de mange opgaver.

Vores erfarne og eksaminerede bedemand står til rådighed for at håndtere opgaverne forbundet med både begravelse og bisættelse ud fra afdødes og pårørendes ønsker. Vi deler også gerne ud af vores lange erfaring, hvis I søger rådgivning til at håndtere hele situationen. Vores mål som bedemand er at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor I som pårørende kan mindes den afdøde på en værdig måde. Kontakt os for personlig og professionel assistance ved begravelse og bisættelse.

Lokale bedemænd med lang erfaring

I år 1999 blev Hørning Begravelsesforretning grundlagt af Per Dunkjær, der tidligere havde sin læretid hos Skov Madsens Bedemandsforretning i Esbjerg og Bramming. Som en engageret bedemand drev Per Dunkjær forretningen succesfuldt med lokalt fokus, og da Hørning blev en integreret del af Skanderborg Kommune, var det en naturlig udvikling at udvide med både Skanderborg Begravelsesforretning og Ry Begravelsesforretning. På dette tidspunkt bestod Hørning Begravelsesforretning af tre højt kvalificerede eksaminerede bedemænd, der havde solid erfaring inden for begravelse og bisættelse.

I 2015 overdrog Per Dunkjær forretningen til bedemand Jakob Houkjær, som siden med stærke værdier og principper har fulgt i Dunkjærs fodspor. I dag møder du igen tre eksaminerede bedemænd med personlige relationer og lokalt engagement i fokus. Med deres dedikation til begravelse, bisættelse og bedemandsservice, kan I som pårørende forvente en betænksom og professionel assistance.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre. Sokkel og kantlister er af hurtigvoksende piletræ. Polstret med hør både i låg og underkiste. Pude og dyne er også i hør.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed