Ring til Houkjær Begravelse i Hørning

Bedemand i Hørning

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Hørning Begravelsesforretning

Per Dunkjærs eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Mette Bruus
Eksamineret bedemand
Preben Balsby Thomsen
Eksamineret bedemand
Jakob Jørgensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Hørning Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Søger du en lokalkendt bedemand, der har dybe rødder i lokalsamfundet? Hørning Begravelsesforretning v/ Per Dunkjær Eftf. er en del af Houkjær Begravelse, der garanterer en professionel behandling og personlig, omfattende service i forbindelse med dødsfald i Hørning og omegn.

Vi har omkring 20 års historie bag os i vores bedemandsforretning i Hørning. Vi kender præster, kirker og gode steder til mindesammenkomst i Hørning og omegn, og vi står klar til at hjælpe både inden og efter dødsfaldet. Lad os lette jer for det praktiske arbejde med at arrangere en smuk afsked.

Hjælp til begravelse og bisættelse

Som pårørende gennemlever man en udfordrende tid med mange praktiske opgaver og ikke mindst sorg og i mange tilfælde chok efter tabet. En samtale hos jer eller i vores forretning giver dog ofte ro til at klare de mange opgaver.

Vores erfarne og eksaminerede bedemand står til rådighed for at håndtere opgaverne forbundet med både begravelse og bisættelse ud fra afdødes og pårørendes ønsker. Vi deler også gerne ud af vores lange erfaring, hvis I søger rådgivning til at håndtere hele situationen. Vores mål som bedemand er at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor I som pårørende kan mindes den afdøde på en værdig måde. Kontakt os for personlig og professionel assistance ved begravelse og bisættelse.

Lokale bedemænd med lang erfaring

I år 1999 blev Hørning Begravelsesforretning grundlagt af Per Dunkjær, der tidligere havde sin læretid hos Skov Madsens Bedemandsforretning i Esbjerg og Bramming. Som en engageret bedemand drev Per Dunkjær forretningen succesfuldt med lokalt fokus, og da Hørning blev en integreret del af Skanderborg Kommune, var det en naturlig udvikling at udvide med både Skanderborg Begravelsesforretning og Ry Begravelsesforretning. På dette tidspunkt bestod Hørning Begravelsesforretning af tre højt kvalificerede eksaminerede bedemænd, der havde solid erfaring inden for begravelse og bisættelse.

I 2015 overdrog Per Dunkjær forretningen til bedemand Jakob Houkjær, som siden med stærke værdier og principper har fulgt i Dunkjærs fodspor. I dag møder du igen tre eksaminerede bedemænd med personlige relationer og lokalt engagement i fokus. Med deres dedikation til begravelse, bisættelse og bedemandsservice, kan I som pårørende forvente en betænksom og professionel assistance.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.