Ring til Houkjær Begravelse i Bramming

Bedemand i Bramming

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Bramming Begravelsesforretning

Skov Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Tine Nielsen
Eksamineret bedemand
Gunnar Bundgaard
Eksamineret bedemand
Troels Giversen
Eksamineret bedemand
Hanne Hjørngaard
Eksamineret bedemand
Alexandra Brandi
Eksamineret bedemand
Nicki Løbner
Eksamineret bedemand
Nikolaj Rebsdorf
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Bramming Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Hos Skov Madsen Bedemandsforretning i Bramming er vi behjælpelige med alt i forbindelse med et dødsfald. Vi tager altid udgangspunkt i pårørendes og afdødes ønsker til begravelsen eller bisættelsen. Vi kan mødes til en rolig samtale enten i hjemmet eller på vores kontor. Der er parkeringsplads lige overfor bedemandsforretningen.

Vores erfarne bedemænd ved Skov Madsen Bedemandsforretning i Bramming er uddannet til at støtte dig og dine pårørende gennem hele processen efter et dødsfald. Vi anerkender vigtigheden af at skabe en personlig og værdig afsked, der afspejler afdødes liv og ønsker, uanset om du vælger en begravelse eller en bisættelse.

Vi kan skræddersy hvert element af forløbet efter dine ønsker. Vores lokalkendskab gør, at vi kan vejlede om forholdene i områdets kirker og kapeller, har ideer til passende blomster og kransevalg og kan synge for ved udsyngning fra plejehjem. Vi er her for at hjælpe med at huske og planlægge alle detaljer ved en bisættelse eller begravelse.

Din lokale bedemand i Bramming

Vi sørger for at foretage en digital anmeldelse af dødsfaldet, og vi behandler naturligvis alle oplysninger fortroligt og vægter i det hele taget etiske retningslinjer højt. Vores eksaminerede bedemænd hjælper med alle praktiske aspekter ved en bisættelse, begravelse og eventuel urnenedsættelse. Som en del af vores arbejde, sørger vi for at koordinere aftaler med præst, kirke, krematorie og kirkegård.

Når Skov Madsen Bedemandsforretning i dag er en del af Houkjær Begravelse giver det den ekstra fordel, at vi som lokale bedemænd har en stor ekspertise i ryggen fra landets øvrige afdelinger. Det kunne være, hvis lokale dør i udlandet eller hvis vi skal hjælpe udenlandske turister efter et dødsfald.

Professionel assistance ved begravelse og bisættelse: Skov Madsen Bedemandsforretning i Bramming

Vores erfarne bedemandsforretning i Bramming, Skov Madsen Bedemandsforretning, bistår dig og dine pårørende med omsorg og professionalisme i forbindelse med bisættelse eller begravelse. Vi tager først en samtale, hvor vi præsenterer alle muligheder og priser, og først når vi har en klar aftale med en pris, du kan regne med, begynder vi på det praktiske arbejde. Service og kvalitet til en fair pris er vores fokus, og vi sørger naturligvis også for at søge så meget begravelseshjælp, som I er berettiget til.

Personlig møde med bedemand

Vi er fleksible og kan mødes i hjemmet eller på vores kontor. Vores lokalkendte bedemand, som du får samtalen med, giver dig et visitkort, og du kan når som helst i forløbet ringe, hvis du har spørgsmål til processen frem mod bisættelsen eller begravelsen. Bedemanden lytter til dine ønsker og behov, så bisættelsen eller begravelsen bliver arrangeret på en måde, der ærer og reflekterer din kæres liv og personlighed. Fordelen ved at tale med en lokalkendt og veluddannet bedemand er, at du kan få ideer og input, som du og din familie ikke selv var kommet i tanke om.
Kig ind eller ring, før det bliver aktuelt. Så kan vi hjælpe med, at du får udfyldt Min Sidste Vilje som hjælp til de efterladte og selv tænker over, hvad en smuk afsked er for dig.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.