Ring til Houkjær Begravelse i Guderup

Bedemand i Guderup

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Als Begravelsesforretning

Steen Kristensens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Poul Erik Kjærgaard
Eksamineret bedemand
Steen Kristensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Als Begravelsesforretning - lokal bedemand omkring Sønderborg

Hos Als Begravelsesforretning forstår vi dybden af en værdig afsked. Som din lokale bedemand med kontorer i Broager og Guderup hjælper vi fra Nordborg til Sønderborg og rundt på hele Als. Vi er her for at støtte i hver fase af processen fra du ringer, til I har haft begravelsen eller bisættelsen.

Din bedemand arrangerer altid først en personlig samtale med jer pårørende. I denne samtale drøfter vi sammen de ønsker og tanker, som afdøde havde – og I nærmeste har – til begravelsen eller bisættelsen. Vores mål er at sikre, at alle behov og ønsker bliver opfyldt med størst mulig respekt og værdighed, uanset om du er fra Sønderborg, Guderup, Kegnæs eller andre dele af Als.

Begravelse og bisættelse i Sønderborg, Als og omegn

Som erfarne bedemænd på Als, og med en særlig forståelse for lokale forhold i Sønderborg og på Als, er vi opmærksomme på de mange aspekter, der skal tages højde for i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Vi vejleder om alt fra officielle regler til personlige præferencer, så der ikke opstår fejl og misforståelser i sagsgangen eller i aftalerne med præst, graver, blomsterhandler eller stenhugger.

Hos Als Begravelsesforretning tilbyder vi en omfattende service, der strækker sig fra Guderup og Brogager, hvor vi har kontorer, til hele Als- og Sønderborg-regionen. Når vi har i samtalen har truffet aftale om, hvad der skal ske, sørger vi for bestilling af kistepynt, blomster og kranse, udarbejdelse af trykte salmeblade, koordinering med solister, indrykning af dødsannoncer og kontakt til stenhugger. Vores mål er at gøre processen så ubesværet som muligt for alle på Als og i Sønderborg og omegn, så I kan fokusere på at mindes og ære jeres kære.

Vælg en betroet bedemand i Sønderborg og på Als

Hos Als Begravelsesforretning, med kontorer i Guderup og Broager, er vi som lokale bedemand bevidste om det ansvar og den tillid, der følger med at arrangere en begravelse eller bisættelse. Vi kender de lokale forhold og traditioner, og vi er her for at støtte og vejlede dig, uanset om du har brug for en bedemand i Sønderborg, Nordborg, Asserballe, Augustenborg, Hørup, Kegnæs, Ketting, Lysabild, Notmark, Tandslet eller Ulkebøl – eller et andet sted på Als. I vores rolle som din lokale bedemand arbejder vi tæt sammen med de pårørende for at sikre, at hver eneste detalje bliver overvejet og håndteret med største omhu og professionalisme. Fra det øjeblik, du kontakter os i Als Begravelsesforretning, vil vi guide og støtte dig gennem denne svære tid.

Som bedemand sætter vi en ære i faglighed og etik, og vi er her for at sikre, at afskeden med din elskede bliver behandlet med den største respekt og omsorg. Vores rolle som bedemand indebærer ikke kun rådgivning og arrangement, men også at være en kilde til støtte og trøst i den udfordrende periode for dig og din familie.

I denne svære tid står Als Begravelsesforretning klar til at støtte og guide dig og din familie gennem hver eneste del af begravelses- eller bisættelsesprocessen. Som din bedemand i Sønderborg og omegn er vi forpligtet til at sikre, at din elskedes afsked bliver håndteret med den dybeste respekt, værdighed og omsorg.

Vores bedemandsforretning er dedikeret til at yde den bedste service og støtte til alle pårørende. Vi ved, at det kræver stor tillid at overlade disse opgaver til os, og det er et ansvar, vi tager meget alvorligt. Hos Als Begravelsesforretning er din tilfredshed og tryghed vores højeste prioritet.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.