Ring til Houkjær Begravelse i Skanderborg

Bedemand i Skanderborg

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Skanderborg Begravelsesforretning

John H. Sørensens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Mette Bruus
Eksamineret bedemand
Preben Balsby Thomsen
Eksamineret bedemand
Jakob Jørgensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Skanderborg Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Leder du efter en erfaren bedemand med lokal forankring og stærke bånd til Skanderborg og omegn? Skanderborg Begravelsesforretning har i mange generationer støttet lokale borgere i en svær tid efter et dødsfald. Vores tjenester omfatter både begravelse og bisættelse, og hver enkelt professionelle bedemand er her for at guide dig gennem hele processen. Uanset om du har brug for vejledning før eller efter et dødsfald, er vi klar til at hjælpe.

Vores lange historie og lokale tilknytning betyder, at vi kender de lokale kirker, kirkegårde, kapeller, præster, gravere og øvrige samarbejdspartnere. Vores lokale forankring betyder for de familier, vi hjælper, at de oplever en smuk og værdig sidste afsked med deres kære.

Bedemand i Skanderborg

Skanderborg Begravelsesforretning har en lang historie, der går tilbage til det 19. århundrede, hvor den startede som en kombineret tømrer- og begravelsesforretning – en almindelig praksis på det tidspunkt. I 1978 overtog John Sørensen forretningen fra sine forældre, og hans brødre fortsatte tømrerforretningen. Gennem generationer har vi opbygget en betydelig erfaring og respekt for traditioner, der fortsat er en vigtig del af vores arbejde.

Per Dunkjær tog over i 2008 og fokuserede udelukkende på begravelsesforretningen. Adressen blev flyttet inden for Skanderborgs grænser. I 2015 solgte Per Dunkjær forretningen til Jakob Houkjær, der fortsat er ejer. Vi har bevaret det lokale fokus og den brede indsigt i områdets traditioner og muligheder, der har været en del af vores lange historie. Samtidig henter vores medarbejdere inspiration fra det stærke faglige miljø, som Skanderborg Begravelsesforretning er en del af i Houkjær Begravelse. Vores dedikerede bedemænd er her for at hjælpe med begravelse, bisættelse og andre praktiske udfordringer i forbindelse med afskeden.

Vi hjælper med begravelser og bisættelser

Du er velkommen i Skanderborg Begravelsesforretning når som helst. Du kan få en gratis samtale om Min Sidste Vilje, og du kan som andre få en rolig snak med os, hvis en af dine kære ligger for døden. Efter dødsfald i familien eller blandt venner ringer du blot til os, og vi tager en samtale i vores bedemandsforretning eller hos jer, hvor end det er i Skanderborg og omegn. Her taler vi forløbet roligt igennem, og du får et holdbart prisoverslag, inden vi tager fat på de praktiske opgaver.

Vores erfarne bedemænd står til rådighed for at hjælpe dig med alt vedrørende begravelse, bisættelse og de mange opgaver i den forbindelse. Vi forstår, hvor vigtigt det er at tage afsked på en værdig måde, og vores dedikerede bedemænd er her for at vejlede og støtte dig hele vejen. Vi tilbyder professionel assistance, uanset om det er til bisættelse eller begravelse i Skanderborg og omegn.

Du er velkommen til at ringe på telefon 86 52 49 69, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i den svære tid.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.