Ring til Houkjær Begravelse i Vamdrup

Bedemand i Vamdrup

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Vamdrup Begravelsesforretning

Syd og Sønderjysk Begravelse

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Anton Schmidt
Bedemand
Charlotte Madsen
Bedemand
Claus Madsen
Eksamineret bedemand
Jim Christensen
Bedemand
Flemming Brorsbøl
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Vamdrup Begravelsesforretning er din lokale bedemand

I hjertet af Vamdrup står Houkjær Begravelse klar til at støtte dig gennem en af livets sværeste tider. Som din lokale bedemand, tilbyder vi en empatisk og professionel service, der sikrer, at din kæres afsked bliver både smuk og personlig. Vores lokalkendskab til Vamdrup og omegns beboere muliggør en god og grundig dialog om dine ønsker og behov. På den måde kan vi sammen planlægge en bisættelse eller begravelse, der ærer din elskedes liv og eftermæle.

Skræddersyede begravelsesløsninger i Vamdrup

I Houkjær Begravelse forstår vi, at ingen sorg er ens, og derfor tilpasser vi vores tjenester til hver enkelt familie i Vamdrup. I vælger bisættelse eller begravelse, og under samtalen hos jer eller i vores forretning taler vi om valg af kiste og evt. urne, blomster og gravsten, og vi hjælper med at udfærdige dødsannonce og takkeannonce efter jeres ønske. Vi arbejder dedikeret for at imødekomme hver families unikke ønsker. Vi er et team af erfarne bedemænd, som kan rådgive og give ideer til forløbet. For os er faglighed, etik og bæredygtighed mere end ord, når vi påtager os at hjælpe med en begravelse eller bisættelse.

Personlig og omsorgsfuld service hos Houkjær Begravelse i Vamdrup

Vores forpligtelse hos Houkjær Begravelse strækker sig ud over at tilbyde professionelle begravelsestjenester; vi er en integreret del af samfundet i Vamdrup. Vi kender de lokale samarbejdspartnere, de lokale forhold og traditioner, og det kommer dig til gavn, når vi taler om jeres ønsker til det sidste farvel. Om I ønsker en højtidelighed i kirken, en borgerlig bisættelse i kapellet eller måske slet ingen højtidelighed, så er vores passion at hjælpe med at sikre en værdig og respektfuld afsked.

Som uddannede og erfarne bedemænd ved Houkjær Begravelse i Vamdrup står vi klar til at hjælpe. Det kan være til en gratis vejledning i at skrive Min sidste Vilje, eller det kan være til en snak om begravelsen eller bisættelsen og praktisk, personlig og omsorgsfuld hjælp gennem hele forløbet. I Vamdrup skal hvert farvel håndteres med den største værdighed.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.