Ring til Houkjær Begravelse i Fredericia

Bedemand i Fredericia

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Fredericia Begravelsesforretning

Ludvig Andersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Karin Klingenberg
Eksamineret bedemand
Kristian Bechmann
Eksamineret bedemand
Connie Langvad
Eksamineret og diplom
Marianne Kristensen
Eksamineret bedemand
Lisbeth Andersen
Eksamineret og diplom

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Fredericia Begravelsesforretning er din lokale bedemand

​I Ludvig Andersens Begravelsesforretning ved vi, at der er store følelser forbundet med at miste et menneske, der har stået dig nær. Ikke alene skal du rumme og bearbejde tabet, du skal også tage stilling til alt det praktiske i forbindelse med planlægning af begravelsen eller bisættelsen.

Hvis afdøde har skrevet Min Sidste Vilje eller efterladt nogle ønsker, er det en støtte, og ellers må I som efterladte træffe beslutningerne.

Vores erfarne bedemænd er her for at hjælpe dig med planlægningen af en værdig afsked. Du kan trygt regne med personlig støtte og vejledning i hele processen. Uanset om du vælger en bisættelse eller begravelse, er hver enkelt eksaminerede bedemand klar til at assistere med ideer og empati. Vi tilpasser os dine ønsker og behov og sikrer, at hver detalje bliver taget hånd om. Vores mål er at skabe en værdig afsked, der ærer den afdødes liv.

Professionel rådgivning ved begravelse og bisættelse

​Med en lokal bedemand fra Ludvig Andersens Begravelsesforretning i Fredericia kan du være tryg ved, at intet bliver glemt eller overladt til tilfældigheder, og at prisen for vores ydelser er konkurrencedygtig, uden at vores erfarne bedemænd behøver gå på kompromis med vores høje serviceniveau.​

Vi hjælper dig med alt det praktiske og kan også hjælpe med ansøgning om tilskud og begravelseshjælp, hvis du har brug for det. I Fredericia Begravelsesforretning, som i dag er en del af Houkjær Begravelse, er vi altid klar til at drøfte mulighederne for en smuk begravelse eller bisættelse.

Bedemandsforretning lige i nærheden af dig

​Du kan være sikker på en fair pris og en høj service i din lokale bedemandsforretning. Vi er hos dig gennem hele forløbet, så du oplever en sidste afsked, der er helt som afdøde eller I som efterladte ønsker den. Med godt lokalkendskab kan vi hjælpe gennem hele forløbet – også med planlægning af en eventuel efterfølgende mindesammenkomst.

​Når du vælger en lokal bedemand fra Ludvig Andersens Begravelsesforretning, gennemgår vi grundigt alle muligheder. Vores bedemænd har gennem mange år bistået pårørende i Fredericia og opland med at arrangere bisættelser og begravelser. Vores bedemænd har derfor ikke bare et tæt samarbejde med præster og kirkemedarbejdere i Fredericia, de har også et indgående kendskab til de forskellige kirkegårde i området.

Kontakt en bedemand i Ludvig Andersens Begravelsesforretning nu

​Vælger du en bedemand fra Ludvig Andersens Begravelsesforretning, bestemmer du naturligvis selv, hvor samtalen skal foregå. Du kan både vælge at mødes i en af vores forretninger eller hjemme hos dig, hvis det passer bedre, og vi afholder naturligvis samtaler, når det passer dig bedst. ​Vi har altid en bedemand klar til at rådgive på telefonen, så ring trygt på 75 93 09 09, eller send os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.​

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.