Ring til Houkjær Begravelse i Sdr. Felding

Bedemand i Sdr. Felding

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Sdr. Felding Begravelsesforretning

Hans Pedersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Hans Pedersen
Eksamineret bedemand
Anna Dupont
Eksamineret bedemand
Thorkild Vad
Eksamineret bedemand
Jørgen Jørgensen
Eksamineret bedemand
Heidi Laugesen
Eksamineret bedemand
Anita Krarup
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Velkommen til Sdr. Felding Begravelsesforretning – Hans Pedersens eftf.

Som din lokale bedemandsforretning har vi et dybtfølt engagement i at hjælpe dig med at arrangere en smuk bisættelse eller begravelse. Vi giver dig som pårørende den nødvendige tid og mulighed for at deltage i planlægningen af afskeden, uanset om du ønsker en imponerende ceremoni eller en mere enkel og intim begivenhed. Du kan forvente professionel og empatisk assistance – også til at arrangere og forestå en borgerlig højtidelighed, hvis dette er ønsket.

Vores tilgang bygger på værdier som respekt, omsorg og nærvær, som vi praktiserer gennem hele processen. Vi forstår vigtigheden af at håndtere de praktiske opgaver, der opstår umiddelbart efter et dødsfald, og vi er her for at bistå med alt det nødvendige i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Pålidelig og kompetent bedemand

Hos os er den enkelte højtidelighed i centrum, uanset om I vælger en bisættelse eller begravelse. Samtalen om de praktiske opgaver kan foregå hos jer eller i vores bedemandsforretning. Her finder vi sammen ud af, hvordan afskeden med den afdøde skal foregå. På baggrund af jeres individuelle ønsker, får I et holdbart prisoverslag, og derefter kan vi blandt andet hjælpe med følgende opgaver:

Kontakt til præst og kirkekontor for fastlæggelse af tid og sted, indberetning af dødsanmeldelse, hjælp til at udforme og indrykke dødsannonce og takkeannonce, skaffe kiste og urne efter jeres ønske, håndtere ilægning, udsyngning og kapeltur, bestille kistedekoration, blomster og evt. kirkepynt, rustvognskørsel, aftale med kirkegård, søge begravelseshjælp og bestille gravsten hos stenhugger samt evt. guide i forhold til mindesamvær.

Begravelsesforretning i Sdr. Felding og omegn

Ring, når som helst, I har brug for en bedemand. Vi kommer, når det passer jer, og vi kan tage opgaver, hvor end I har brug for det. Vi kører især i den gamle Videbæk Kommune med Videbæk, Spjald, Vorgod-Barde, Fjelstervang, Troldhede, Herborg, Væggerskilde og Grønbjerg/Nørre Omme og den gamle Aaskov kommune med Kibæk, Sdr. Felding, Stakroge/Ilderhede, Karstoft og Skarrild.

Derudover kommer vi med jævne mellemrum i Skjern, Tarm, Ølgod, Lønborg, Stauning, Dejbjerg, Bølling, Borris, Faster, Sædding, Finderup. Hanning, Højmark, Ørnhøj, Ølstrup, Sørvad/Vinding, Tiphede, Aulum, Vildbjerg, Timring, Nøvling, Sinding, Haunstrup, Studsgård, Snejbjerg, Herning, Lind/Rind og Arnborg.

Professionel begravelse, bisættelse og bedemandstjenester

Søger du en erfaren bedemand, står vi til rådighed for at lette byrden i en svær tid. Vores ekspertise er alle former for begravelse, bisættelse og bedemandstjenester, der ærer den afdøde og støtter de pårørende. Vores veluddannede bedemænd kan hjælpe uanset om I ønsker en traditionel begravelse eller en mere personlig bisættelse. Vi er dedikerede til at skabe en tryg og værdig proces, hvor vi står til rådighed med rådgivning, planlægning og praktisk indsats. Kontakt os for at få professionel assistance og omsorg under hele forløbet.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.