Ring til Houkjær Begravelse i Sdr. Felding

Bedemand i Sdr. Felding

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Sdr. Felding Begravelsesforretning

Hans Pedersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Hans Pedersen
Eksamineret bedemand
Anna Dupont
Eksamineret bedemand
Thorkild Vad
Eksamineret bedemand
Jørgen Jørgensen
Eksamineret bedemand
Heidi Laugesen
Eksamineret bedemand
Anita Krarup
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Velkommen til Sdr. Felding Begravelsesforretning – Hans Pedersens eftf.

Som din lokale bedemandsforretning har vi et dybtfølt engagement i at hjælpe dig med at arrangere en smuk bisættelse eller begravelse. Vi giver dig som pårørende den nødvendige tid og mulighed for at deltage i planlægningen af afskeden, uanset om du ønsker en imponerende ceremoni eller en mere enkel og intim begivenhed. Du kan forvente professionel og empatisk assistance – også til at arrangere og forestå en borgerlig højtidelighed, hvis dette er ønsket.

Vores tilgang bygger på værdier som respekt, omsorg og nærvær, som vi praktiserer gennem hele processen. Vi forstår vigtigheden af at håndtere de praktiske opgaver, der opstår umiddelbart efter et dødsfald, og vi er her for at bistå med alt det nødvendige i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Pålidelig og kompetent bedemand

Hos os er den enkelte højtidelighed i centrum, uanset om I vælger en bisættelse eller begravelse. Samtalen om de praktiske opgaver kan foregå hos jer eller i vores bedemandsforretning. Her finder vi sammen ud af, hvordan afskeden med den afdøde skal foregå. På baggrund af jeres individuelle ønsker, får I et holdbart prisoverslag, og derefter kan vi blandt andet hjælpe med følgende opgaver:

Kontakt til præst og kirkekontor for fastlæggelse af tid og sted, indberetning af dødsanmeldelse, hjælp til at udforme og indrykke dødsannonce og takkeannonce, skaffe kiste og urne efter jeres ønske, håndtere ilægning, udsyngning og kapeltur, bestille kistedekoration, blomster og evt. kirkepynt, rustvognskørsel, aftale med kirkegård, søge begravelseshjælp og bestille gravsten hos stenhugger samt evt. guide i forhold til mindesamvær.

Begravelsesforretning i Sdr. Felding og omegn

Ring, når som helst, I har brug for en bedemand. Vi kommer, når det passer jer, og vi kan tage opgaver, hvor end I har brug for det. Vi kører især i den gamle Videbæk Kommune med Videbæk, Spjald, Vorgod-Barde, Fjelstervang, Troldhede, Herborg, Væggerskilde og Grønbjerg/Nørre Omme og den gamle Aaskov kommune med Kibæk, Sdr. Felding, Stakroge/Ilderhede, Karstoft og Skarrild.

Derudover kommer vi med jævne mellemrum i Skjern, Tarm, Ølgod, Lønborg, Stauning, Dejbjerg, Bølling, Borris, Faster, Sædding, Finderup. Hanning, Højmark, Ørnhøj, Ølstrup, Sørvad/Vinding, Tiphede, Aulum, Vildbjerg, Timring, Nøvling, Sinding, Haunstrup, Studsgård, Snejbjerg, Herning, Lind/Rind og Arnborg.

Professionel begravelse, bisættelse og bedemandstjenester

Søger du en erfaren bedemand, står vi til rådighed for at lette byrden i en svær tid. Vores ekspertise er alle former for begravelse, bisættelse og bedemandstjenester, der ærer den afdøde og støtter de pårørende. Vores veluddannede bedemænd kan hjælpe uanset om I ønsker en traditionel begravelse eller en mere personlig bisættelse. Vi er dedikerede til at skabe en tryg og værdig proces, hvor vi står til rådighed med rådgivning, planlægning og praktisk indsats. Kontakt os for at få professionel assistance og omsorg under hele forløbet.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre. Sokkel og kantlister er af hurtigvoksende piletræ. Polstret med hør både i låg og underkiste. Pude og dyne er også i hør.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed