Ring til Houkjær Begravelse i Tørring

Bedemand i Tørring

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Tørring – Uldum Begravelsesforretning

Boesens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Karin Klingenberg
Eksamineret bedemand
Kristian Bechmann
Eksamineret bedemand
Connie Langvad
Eksamineret og diplom
Marianne Kristensen
Eksamineret bedemand
Lisbeth Andersen
Eksamineret og diplom

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Tørring – Uldum Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Det er altid svært at miste en, man holder af. Sorgen og afsavnet fylder alt, og det kan virke uoverskueligt at planlægge en begravelse eller bisættelse. Hos din bedemand i Tørring og Uldum har vi mange års erfaring med at hjælpe familier efter dødsfald, og vi er glade for, at det gavner i en svær tid.

Hos Tørring – Uldum Begravelsesforretning får I hjælp til at arrangere en mindeværdig begravelse eller bisættelse. Det giver jer ro til at koncentrere jer om det sidste farvel. I bestemmer selv, om vi skal stå for hele processen eller blot hjælpe med dele af den.

Unik afsked hos bedemanden i Tørring-Uldum

En begravelse eller bisættelse er en meget personlig begivenhed, og selv om vi som bedemænd har arrangeret og givet støtte til mange højtideligheder, er hver afsked unik.

Vores erfarne og veluddannede bedemænd sætter en ære i at planlægge en begravelse eller en bisættelse med et personligt præg – holdt i afdødes og de pårørendes ånd. Det gælder uanset om det er en stor højtidelighed eller en mere intim ceremoni. Og uanset om det sker i samarbejde med en lokal præst, eller om afdøde og I pårørende ønsker en borgerlig ceremoni, som vi kan bidrage til i det omfang, I ønsker.

Begravelse og bisættelse hos din lokale bedemand

For at kunne hjælpe og støtte jer bedst muligt i en svær tid, er det vigtigt for os at være tæt på. Med vores store lokalkendskab i Tørring, Åle, Linnerup, Uldum, Langskov, Hvirring, Hornborg og Vonge dækker vi et bredt område og kan være tæt på jer, når I har behov for det. Vi holder gerne samtaler hjemme hos jer, og I kan ringe til os hele døgnet. Vores store lokalkendskab i Tørring-Uldum området er også jeres tryghed for, at I får den bedste vejledning i valg af fx kapel, præst, lokale til en eventuel mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen.

Som pårørende kan I være helt trygge ved, at vi behandler afdøde værdigt og med respekt. Som en ekstra tryghed, er vi hos Tørring – Uldum Begravelsesforretning ISO 9001 certificeret. Dette sikrer, at hver bedemand skal leve op til høje faglige og etiske standarder, hvilket løbende bliver kontrolleret af ekstern auditør. Dette kombineret med udbredte kundetilfredshedsanalyser, som giver meget fin respons.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.