Ring til Houkjær Begravelse i Ry

Bedemand i Ry

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Ry Begravelsesforretning

Jens Peder Kristiansens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Mette Bruus
Eksamineret bedemand
Preben Balsby Thomsen
Eksamineret bedemand
Jakob Jørgensen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Ry Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Med mere end 45 års erfaring tilbyder vi hos Ry Begravelsesforretning v/ Jens Peder Kristiansens Eftf. professionel hjælp, hvis du har mistet en kær. Vi tilbyder alle traditionelle bedemandsydelser – herunder salg af kister og urner. Som ISO-certificeret bedemandsforretning garanterer vi for kvalitet og etik i alle ydelser og produkter, der stiller dig fuldt tilfreds til den aftalte pris.

Lige efter et dødsfald kan meget virke uoverskueligt. Derfor får du beroligende og professionel assistance af vores erfarne og veluddannede bedemænd, som er klar til at guide dig gennem processen. Vi tilbyder ekspertise inden for begravelse, bisættelse og alle praktiske detaljer omkring afskeden. Du vil derfor møde en bedemand, som giver værdig og respektfuld assistance.

Hjælp til et respektfuldt farvel

Ønsker du at få mere information om de professionelle muligheder, vi tilbyder før, under og efter et dødsfald, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 89 29 69. Vi tager gerne en gratis Min Sidste Vilje samtale, og vi er klar at hjælpe dig igennem den udfordrende periode lige efter et dødsfald. Når du ringer, træffer du en veluddannet og erfaren bedemand, som du trygt kan lade dig guide af i forbindelse med begravelse og bisættelse.

Empati og et stærkt lokalkendskab er vores styrke og din fordel. Vi kender de lokale præster, kirker, gravere og øvrige samarbejdspartnere. Vi kender områdets traditioner og rutiner, men har også ideer til at løse individuelle ønsker. Sammen kan vi skabe en bisættelse eller begravelse efter jeres ønsker, som ærer mindet om jeres kære.

Professionel støtte og vejledning ved begravelse og bisættelse

I 1979 åbnede Ry Begravelsesforretning med John Sørensen som ejer og Jens Peder Kristiansen som forretningsfører. I mange år var forretningens fokus at levere flotte ceremonier med respekt for både de pårørendes og afdødes ønsker. Det har skabt en stor erfaring i virksomheden for at arrangere smukke begravelser og bisættelser i Ry og omegn.

I 2008 solgte John Sørensen forretningen til Per Dunkjær, men Jens Peder Kristiansen fortsatte som forretningsfører indtil 2011, hvor han gik på pension. I 2015 solgte Per Dunkjær så Ry Begravelsesforretning til Jakob Houkjær, som i dag driver en moderne bedemandsforretning med udgangspunkt i stærk faglighed og etik.

Siden forretningens start har Ry Begravelsesforretning tilpasset sig ændringer i lokalsamfundet, hvorfor vi i dag har kunnet bevare gode relationer til den lokale Ry Kirke, kommunen og andre vigtige instanser, som skal underrettes i tilfælde af dødsfald.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed