Ring til Houkjær Begravelse i Give

Bedemand i Give

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Give Begravelsesforretning

Boesens eftf. & Claus Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Hans Pedersen
Eksamineret bedemand
Anna Dupont
Eksamineret bedemand
Thorkild Vad
Eksamineret bedemand
Jørgen Jørgensen
Eksamineret bedemand
Heidi Laugesen
Eksamineret bedemand
Anita Krarup
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Give Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Det er altid svært at miste et familiemedlem eller én, I holder af. Sorgen og afsavnet fylder det hele, og det kan virke uoverskueligt at tænke på aftaler og praktiske gøremål efter et dødsfald. Hos Give Begravelsesforretning er vi din støtte i sorgen og kan hjælpe med alt det, der skal arrangeres og planlægges i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Dermed får I ro til sorgen og det sidste farvel, og I bestemmer selv, om vi skal stå for hele processen eller blot hjælpe med dele af den. Give Begravelsesforretning er aldrig længere væk end en telefonopringning, og vi kommer gerne hjem til dig til en personlig samtale.

Få personlig begravelse og bisættelse i Give

Vores erfarne bedemænd hos Give Begravelsesforretning kender vigtigheden af en personlig og mindeværdig begravelse eller bisættelse, og vi gør alt, hvad vi kan for at opfylde dine og afdødes ønsker til afskedshøjtideligheden.

I er i trygge hænder med en nærværende og støttende bedemand, der har lang erfaring med værdig og respektfuld behandling af både afdøde og pårørende og med at arrangere personlige begravelser og bisættelser.

Give Begravelsesforretning er i dag en del af Houkjær Begravelse, som er ISO9001 kvalitetscertificeret. Dette sikrer dig høje etiske standarder i alle vores forretninger. Samtidig kan du som pårørende være tryg ved, at vi behandler afdøde med stor værdighed og respekt, har gennemsigtige priser og altid leverer et retvisende billede af omkostningerne.

Give Begravelsesforretning er lokalkendt – og tæt på dig

Give Begravelsesforretning dækker et stort område og har indgående lokalkendskab i Give, Givskud, Jelling, Brande, Gadbjerg, Billund, Grindsted, Uhre, Sønder Omme, Filskov, Ringive, Thyregod, Egtved, Bredsten og Ødsted, og vores store lokalkendskab i Give og omegn er også jeres tryghed for, at I får den bedste vejledning i valg af fx kapel, præst og lokale til en eventuel mindesammenkomst efter begravelsen eller bisættelsen.

Vores bedemænd står klar til begravelse og bisættelse

Uanset om du vælger en bisættelse eller begravelse, står vores eksaminerede bedemænd klar til at skræddersy en løsning efter dine ønsker og behov. Vores mål er at arrangere en smuk ceremoni, der ærer og mindes den afdødes liv på bedst mulige måde. Kontakt vores bedemandsforretning, så vi sammen kan tale om mulighederne for en begravelse eller bisættelse.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.