Ring til Houkjær Begravelse i Skjern- Tarm

Bedemand i Skjern- Tarm

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Skjern-Tarm Begravelsesforretning

Hans Pedersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Hans Pedersen
Eksamineret bedemand
Anna Dupont
Eksamineret bedemand
Thorkild Vad
Eksamineret bedemand
Jørgen Jørgensen
Eksamineret bedemand
Heidi Laugesen
Eksamineret bedemand
Anita Krarup
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Skjern- Tarm Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Hos os i Skjern Tarm Begravelsesforretning er den enkelte højtidelighed i centrum, uanset om I vælger en bisættelse eller en begravelse. Samtalen om de praktiske opgaver kan foregå hos jer eller i vores bedemandsforretning, og her finder vi sammen ud af, hvordan afskeden med jeres kære skal foregå. På baggrund af jeres ønsker, kan vi blandt andet hjælpe med følgende opgaver:

Kontakt til præst og kirkekontor for fastlæggelse af tid og sted, anmeldelse til begravelsesmyndigheden, hjælp til udformning og indrykning af dødsannonce og evt. takkeannonce, levering af kiste med pude og linned samt urne, bestilling af kistedekoration, blomster og evt. kirkepynt, ilægning i kiste samt fremvisning og udsyngning, rustvognskørsel, aftaler med kirkegård, ansøgning om begravelseshjælp til jer, bestilling af gravsten hos stenhugger samt vejledning vedrørende mindesamvær.

Pålidelig og kompetent bedemand

Skjern Tarm Begravelsesforretning er en del af Houkjær Begravelse. Det betyder, at din lokale bedemand både er erfaren og veluddannet – og at der er en bred viden at trække på blandt de mange kolleger rundt i landet. Samtidig har forretningen kvalitetsstemplet ISO 9001, hvilket sikrer jer, at I møder en bedemand med høj faglighed og etik, og at kvaliteten løbende bliver kontrolleret af en ekstern auditør.

Vores lokale forankring er en fordel for dig. Dels er vi tæt på dig, når du har brug for hjælp i Skjern, Tarm og omegn. Dels kender vi de lokale forhold, traditioner og muligheder. Det er afgørende for at få bisættelse eller begravelse til at forløbe smukt og roligt. Vi kan hjælpe uanset om ønsket er en kirkelig højtidelighed eller en borgerlig uden præst. Kontakt os endelig for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe.

Begravelsesforretning i Skjern-Tarm og omegn

Som bedemænd er vi ikke låst af geografiske områder. Vi kan tage opgaver, hvor familier måtte ønske det. Vore primære områder, altså der, hvor vi kommer oftest, er den gamle Videbæk Kommune med Videbæk, Spjald, Vorgod-Barde, Fjelstervang, Troldhede, Herborg, Væggerskilde og Grønbjerg/Nørre Omme og den gamle Aaskov kommune med Kibæk, Sdr. Felding, Stakroge/Ilderhede, Karstoft og Skarrild.

Derudover kommer vi med jævne mellemrum i Skjern, Tarm, Ølgod, Lønborg, Stauning, Dejbjerg, Bølling, Borris, Faster, Sædding, Finderup. Hanning, Højmark, Ørnhøj, Ølstrup, Sørvad/Vinding, Tiphede, Aulum, Vildbjerg, Timring, Nøvling, Sinding, Haunstrup, Studsgård, Snejbjerg, Herning, Lind/Rind, Arnborg.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre. Sokkel og kantlister er af hurtigvoksende piletræ. Polstret med hør både i låg og underkiste. Pude og dyne er også i hør.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed