ISO9001-certificeret bedemand

Hos Houkjær Begravelse vil vi gerne skabe trygge rammer for dig – derfor har vi valgt at blive ISO 9001-certificeret. Det er din sikkerhed for kvalitet, gennemsigtige priser og en uddannet bedemand.

Kvalitetskontrol

En begravelse eller bisættelse kan ikke gøres om, og derfor skal vores opgaver udføres på bedst mulig vis, så du har ro til det øvrige, der hører med til et dødsfald.

Som ISO 9001-certificeret begravelsesforretning bliver Houkjær Begravelse løbende kvalitetskontrolleret af ekstern auditør, så du kan være sikker på, at betjening og vejledning overholder de strenge krav.

Når du vælger en ISO 9001-certificeret bedemand, sikrer du dig som forbruger, at bedemandens ydelser bliver udført som aftalt. Fakturaen svarer naturligvis til det prisoverslag, du har skrevet under på, og du kan være sikker på en faglig korrekt rådgivning

Forbrugerrådet Tænk anbefaler
Forbrugerrådet Tænk anbefaler at benytte en certificeret bedemand. En certificering efter faste standarder øger gennemsigtigheden omkring priser og giver dig større sikkerhed for kvalitet i bedemandens ydelser.

Hvad er ISO9001?​

Vores certificeringen bygger på ISO 9001-standarden, der er en internationalt anerkendt og akkrediteret certificering, der efter faste standarder stiller høje kvalitetskrav til den certificerede virksomhed.

Kundetilfredshed

Når vi i Houkjær Begravelse spørger familierne, hvordan de vurderer bedemandens arbejde, er det for at sikre kvaliteten. Alle disse tilbagemeldinger er en vigtig del af vores kvalitetskontrol.

Når du bliver bedt om at svare på kundetilfredsheden, har vi brug for klare og ærlige svar. På den måde er du med til at sikre, at andre også i fremtiden får den bedst mulige betjening og vejledning.

Kundetilfredshedsundersøgelse »

Forbrugerklager
Klager der ønskes behandlet i Center for Klageløsning indsendes via www.naevneneshus.dk eller pr. post til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
E-mail: nh@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405600

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen