Ring til Houkjær Begravelse i Varde

Bedemand i Varde

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Varde Begravelsesforretning

Din Bedemand & Skov Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Tine Nielsen
Eksamineret bedemand
Gunnar Bundgaard
Eksamineret bedemand
Troels Giversen
Eksamineret bedemand
Hanne Hjørngaard
Eksamineret bedemand
Alexandra Brandi
Eksamineret bedemand
Nicki Løbner
Eksamineret bedemand
Nikolaj Rebsdorf
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Varde Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Hos Skov Madsen Bedemandsforretning har vi specialiseret os i at guide pårørende gennem processen med at arrangere en begravelse eller bisættelse i Varde. I vil møde en empatisk og veluddannet bedemænd, som tager en rolig samtale med jer hjemme hos jer eller i vores bedemandsforretning. Her gennemgår vi alle spørgsmål i detaljer, og når planen er klar, forelægger din bedemand et retvisende prisoverslag, inden sagen går i gang.

Vi anerkender, at hver familie har unikke ønsker og behov i forhold til det sidste farvel. Med faglighed og empati vil din bedemand orientere dig om mulighederne og bidrage med forslag, der kan sikre en smuk bisættelse eller begravelse. Vores mål er at lette byrden for jer, så du og din familie og venner ved bisættelsen eller begravelsen kan mindes jeres kære så uforstyrret som muligt.

Professionel assistance til begravelse og bisættelse i Varde

Jeres lokale bedemænd i Varde har stort lokalkendskab, som giver den største garanti for en velgennemført højtidelighed ved en begravelse eller bisættelse på Varde egnen. Vi kender de lokale skikke og samarbejdspartnere, og derfor kan vi give en grundig vejledning.

Ud fra vores samtale, sørger jeres erfarne bedemand for at anmelde dødsfaldet, klare den nødvendige dokumenthåndtering, sørge for kørsler og andre praktiske opgaver samt koordinere med bl.a. præst, kirkegård og krematorie.

Efterfølgende kontakter præsten jer som pårørende, og sammen aftaler I alt det, der foregår under selve højtideligheden. Vi er jeres faste støtte før og efter højtideligheden, og denne service yder vi med respekt, værdighed og omtanke. Vi sætter en ære i, at I får en begravelse eller bisættelse, som I ønsker den. Ring når som helst, hvis I har mistet en kær, så kan vi sammen aftale en højtidelighed, der ærer den afdødes liv og sikrer jer en mindeværdig afskedsstund.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.