Ring til Houkjær Begravelse i Ølgod

Bedemand i Ølgod

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Ølgod Begravelsesforretning

Charlotte og Claus Madsens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Anton Schmidt
Bedemand
Charlotte Madsen
Bedemand
Claus Madsen
Eksamineret bedemand
Jim Christensen
Bedemand
Flemming Brorsbøl
Bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Ølgod Begravelsesforretning er din lokale bedemand

I Ølgod står Houkjær Begravelse klar til at yde en hjælpende hånd i de sværeste stunder. Som din lokale bedemand er vi dedikerede til at tilbyde personlig og omsorgsfuld støtte, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse. Vi forstår dybden af følelser, der følger med tabet af en kær, og stræber efter at gøre denne tid så tryg og overkommelig som muligt. Vores team af erfarne bedemænd i Ølgod er her for at guide dig og hjælpe med at holde styr på alle detaljer i planlægningsprocessen, så du trygt kan regne med, at din elskedes afsked bliver håndteret med ære og værdighed.

Personlige begravelse og bisættelse i Ølgod

Hos Houkjær Begravelse i Ølgod tilbyder vi en bred vifte af begravelses- og bisættelsestjenester, skræddersyet til at møde dine individuelle behov og ønsker. Vi forstår, at hvert liv er unikt, og hver afsked bør afspejle dette. Vores bedemænd arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at alt fra valg af kiste og urne til planlægning og gennemførelse af ilægning og udsyngning samt selve begravelsen eller bisættelsen, bliver gennemført med empati og omhu. Vores mål er at lette din byrde i denne svære tid ved at tilbyde professionel vejledning og støtte gennem hele processen.

Houkjær Begravelse: Engageret bedemand i Ølgod

Vores engagement hos Houkjær Begravelse strækker sig ud over at være din bedemand; vi oplever os som en aktiv del af lokalsamfundet i Ølgod og omegn. Vi tror på at opbygge stærke, støttende relationer med de familier, vi tjener, og på at yde en service, der går ud over forventningerne. Vores dybe rod i Ølgod giver os en unik forståelse for lokalsamfundets forhold og traditioner, hvilket gør os i stand til at tilbyde begravelses- og bisættelsestjenester, der er både meningsfulde og personlige. Vi bedemænd ved Houkjær Begravelse i Ølgod ønsker inderligt at stå ved din side med respekt, omsorg og professionalisme, når du har behov for det.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.