Ring til Houkjær Begravelse i Randers

Bedemand i Randers

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Randers Begravelsesforretning

Brdr. Oests eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Jan Nørager Sørensen
Eksamineret bedemand
Lisbeth Troelsgaard Jensen
Eksamineret bedemand
Karsten Stie
Eksamineret bedemand
Bent Møller Sørensen
Bedemand
Alex Palmkvist
Eksamineret bedemand
Hans Christian Mortensen
Bedemandsassistent

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Randers Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Vores hovedmål er at assistere pårørende med den rette afsked med den, de har mistet. Vi giver tid og ro til, at de efterladte kan deltage i planlægningen af afskeden, uanset om det drejer sig om en stor højtidelighed eller en mere enkel ceremoni. Vi kan også bistå med at arrangere og eventuelt forestå en borgerlig højtidelighed.

Vi lægger stor vægt på at yde hjælp med respekt, omsorg og nærvær, når vi guider igennem de praktiske opgaver, der opstår umiddelbart efter et dødsfald. Vi hjælper med at bisættelse eller begravelse, og vores erfarne bedemænd står til rådighed for at lette byrden og sikre en værdig afsked.

Begravelse og bisættelse i Randers og omegn

Vi sætter den individuelle højtidelighed i fokus, uanset om I beslutter jer for en bisættelse eller begravelse. Dialogen om de praktiske aspekter kan foregå enten hos jer eller i vores bedemandsforretning. Sammen arbejder vi hen imod at skabe den rette afsked med den afdøde.

Du vil være i trygge hænder med en veluddannet bedemand fra Brdr Oest, når målet er en værdig ceremoni i tråd med jeres personlige ønsker. Vores ekspertise inden for begravelse og bisættelse sikrer, at alle detaljer bliver taget hånd om, så I kan fokusere på at mindes jeres kære.

Randers ældste bedemand

Som så mange andre begravelsesforretninger er Brdr. Oest opstået i forbindelse med et snedkerværksted. Snedkermester Alfred Oest åbnede tilbage i 1938 begravelses-forretningen i forbindelse med snedkerforretningen i Brødregade i Randers.

I 1964 flyttede forretningen til Hadsundvej 53, og den skiftede navn til Brdr. Oest. Viggos bror, Preben Oest, var kommet hjem fra USA. De to brødre drev nu forretningen sammen, og Prebens ægtefælle hjalp også til. Forretningen blev i 1976 flyttet til den nuværende adresse på Hadsundvej 61.

Den ældste bror Viggo Oest døde i 1997. På det tidspunkt blev Bent Møller Sørensen ansat som bedemand i forretningen. I 2002 fyldte Preben Oest 75 år, og det var således tid til yngre kræfter, og Bent Møller Sørensen overtog derfor forretningen i oktober 2002. Bent har fungeret som bedemand siden 1991.

Gennem mange år var Brdr. Oest den ene af to begravelsesforretninger, der eksisterede i Randers. Forretningen har gennem årene fulgt med udviklingen og har i dag næsten 80 års erfaring i faget. I 2003 udvidede Bent Sørensen forretningen til også at omfatte Bastrups Eftf. i Hadsund. De to forretninger blev drevet af søskendeparret Hanna og Jan Nørager Sørensen fra 2014, da de overtog det efter deres far, og frem til november 2022. På det tidspunkt blev forretningerne en del af Houkjær Begravelse.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.