Ring til Houkjær Begravelse i Kibæk

Bedemand i Kibæk

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Kibæk Begravelsesforretning

Hans Pedersens eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Hans Pedersen
Eksamineret bedemand
Anna Dupont
Eksamineret bedemand
Thorkild Vad
Eksamineret bedemand
Jørgen Jørgensen
Eksamineret bedemand
Heidi Laugesen
Eksamineret bedemand
Anita Krarup
Bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Kibæk Begravelsesforretning er din lokale bedemand

Vores fornemste opgave er at hjælpe pårørende til den helt rigtige afsked med den, de har mistet.

Det er virkelig vigtigt som pårørende at få tid og ro til at være med i planlægningen af afskeden, hvad enten det er den helt store højtidelighed, eller det er den lille, mere enkle ceremoni. Vi er også behjælpelig med at arrangere og eventuelt stå for en borgerlig bisættelse.

Det er vigtigt for os med respekt, omsorg og nærvær at hjælpe igennem alle de praktiske opgaver, der er umiddelbart efter et dødsfald, for at arrangere en bisættelse eller begravelse.

Pålidelig og kompetent bedemand

Hos os er den enkelte højtidelighed i centrum, uanset om I vælger en bisættelse eller begravelse. Samtalen om de praktiske opgaver kan foregå hos jer eller i vores bedemandsforretning. Her finder vi sammen ud af, hvordan afskeden med den afdøde skal foregå. På baggrund af jeres individuelle ønsker, kan vi blandt andet hjælpe med følgende opgaver:

Kontakt til præst og kirkekontor for fastlæggelse af tid og sted, anmeldelse til begravelsesmyndigheden, hjælp til udformning af dødsannonce og indrykning, levering af kiste og urne, bestilling af kistedekoration, blomster og evt. kirkepynt, ilægning i kiste og udsyngning, fremvisning, rustvognskørsel, aftaler med kirkegård, søge begravelseshjælp, bestille gravsten hos stenhugger, vejlede om mindesamvær.

Begravelsesforretning i Kibæk og omegn

Som bedemænd er vi ikke låst af geografiske områder. Vi kan tage opgaver, hvor familier måtte ønske det. De områder, vi oftest kommer i, er den gamle Videbæk Kommune med Videbæk, Spjald, Vorgod-Barde, Fjelstervang, Troldhede, Herborg, Væggerskilde og Grønbjerg/Nørre Omme og den gamle Aaskov Kommune med Kibæk, Sdr. Felding, Stakroge/Ilderhede, Karstoft og Skarrild.
Derudover kommer vi med jævne mellemrum i Skjern, Tarm, Ølgod, Lønborg, Stauning, Dejbjerg, Bølling, Borris, Faster, Sædding, Finderup. Hanning, Højmark, Ørnhøj, Ølstrup, Sørvad, Vinding, Tiphede, Aulum, Vildbjerg, Timring, Nøvling, Sinding, Haunstrup, Studsgård, Snejbjerg, Herning, Lind/Rind, Arnborg.

Professionel assistance til bisættelse og begravelse

Vores erfarne bedemænd står klar til at bistå dig med alle aspekter af en værdig afsked ved både bisættelse og begravelse. Vi forstår, hvordan en meningsfuld ceremoni kan ære den afdødes liv. Søger du en lokal og erfaren bedemand, er vi her for at vejlede dig gennem alle valg og detaljer, der hører til en afsked. Uanset om du ønsker en traditionel begravelse eller en mere personlig bisættelse, tilbyder vi skræddersyede løsninger, der respekterer dine ønsker og behov. Kontakt os for at få mere information om vores tjenester, og hvordan vi kan støtte jer pårørende.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre. Sokkel og kantlister er af hurtigvoksende piletræ. Polstret med hør både i låg og underkiste. Pude og dyne er også i hør.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed