Ring til Houkjær Begravelse i Svendborg

Bedemand i Svendborg

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Svendborg Begravelse

Værdig Afskeds eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Dorte Vestergård Jensen
Eksamineret bedemand
Charlotte Grell Eiser
Eksamineret bedemand
Lars Rasmussen
Eksamineret bedemand
Karen-Marie Larsen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.875 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

14.195 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Svendborg Begravelsesforretning er din lokale bedemand

På adressen Tvedvej 16, 5700 Svendborg finder du Houkjær Begravelse, Værdig Afskeds Eftf.. Vores beliggenhed er yderst central og nem at finde.

Vores begravelsesforretninger på Fyn fungerer i et tæt samarbejde, så I er sikre på kvalificeret rådgivning og planlægning af jeres bisættelse eller begravelse. I ringer når det passer jer, og I er velkomne til samtale i vores forretning. Vi kommer også gerne hjem til jer, hvor end det er på Fyn.

Begravelse og Bisættelse i Svendborg

Velkommen til Houkjær Begravelse, Værdig Afskeds Eftf. i Svendborg. Vi er din pålidelige støtte i en vanskelig tid, hvor behovet for en erfaren og nærværende bedemand er afgørende. Vi forstår betydningen af en smuk og mindeværdig afskedsceremoni. Vi er en begravelsesforretning, der går op i mennesker og omsorg, og som bedemænd har vi bred erfaring i både begravelser og bisættelser. Vi lægger vægt på faglighed, empati og gensidig respekt for at skabe en ceremoni, der hylder jeres kære.

Din lokale bedemandsforretning i Svendborg

Hos Houkjær Begravelsesforretning er vi tætte på Svendborg-samfundet. De fleste af os bor her, og som din lokale bedemandsforretning er vi tilgængelige døgnet rundt – klar til at støtte dig gennem alle aspekter af en begravelse eller bisættelse.

Erfaren bedemandsforretning i Svendborg

Vi forstår, at håndteringen af en begravelse eller bisættelse kan være udfordrende. Som erfarne bedemænd yder vi professionel rådgivning med omsorg. Vi tager os af detaljerne og hjælper med at skabe en betydningsfuld ceremoni, der ærer den afdøde.

Kontakt os, hvis I behøver hjælp til begravelse og bisættelse i Svendborg

Hos Houkjær Begravelse taler vi i øjenhøjde med alle. Vi sætter en ære i at hjælpe med begravelser og bisættelser i Svendborg. Vi er engagerede i at støtte dig og din familie gennem denne følsomme tid med respekt og nærvær. Kontakt os for mere information eller for at aftale en personlig samtale.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

98% af vores kunder vil anbefale os*

*Samtlige kunder modtager et tilfredshedsskema efter endt forløb. 30% besvarer og heraf vil 98% anbefale os.

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Efter bisættelse fra Skt. Peders Kirke i Randers
20. januar 2024
“Vi har hele vejen igennem fået en fin, medfølende og værdig behandling og guidning. Det har fået os til at føle os trygge – i en for os svær tid. Stor hjælp og forståelse, da vi måtte udsætte bisættelsen en dag pga snestormen. Det siger vi siger tak for.”
Lisbeth Møller Sørensen, Randers
Efter bisættelse fra Vejle Sygehuskapel
30. januar 2024

”Vi har fået opfyldt alle de ønsker min far havde til hans sidste rejse, så vi er meget tilfredse. Lisbeth og Marianne er utrolig søde og empatiske, så tak!”

Connie Brødsgaard, Skanderborg

Efter bisættelse fra Næsby Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Sød, tillidsvækkende, rolig og kompetent bedemand.
Vi er meget glade for samarbejdet.”

Tine Munk Landtved, Bagsværd

Efter bisættelse fra Ringe Kirke, Fyn
30. januar 2024

”Det var rent tilfældigt, at jeg fandt jer, jeg gik rundt i Ringe for, at finde en bedemand, da min mor var død på plejehjemmet, så tog jeg i jeres dør, den var låst, så prøvede jeg at ringe på det nr. der stod på døren, så fik jeg en aftale med Dorte en time senere, det var en meget behagelig samtale, hvor jeg fik den hjælp, jeg havde brug for og viden, jeg havde brug for og jeg er meget tilfreds med alt.”

Sten Rasmussen, Haarby, Fyn

Efter bisættelse fra Arnborg Kirke, Herning Kommune
21. februar 2024

”Vi er meget tilfreds med jeres hjælp. Der var en særlig fin følelse og forståelse af situationen, menneskelig men alligevel top professionelt.”

Charlotte Graubæk, Hornbæk

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Vi giver tilbage til naturen

Vi sikrer nye træer i danske folkeskove

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, støtter også skovplantning i Danske Folkeskove.

Vi har fokus på bæredygtighed.