Ring til Houkjær Begravelse i Svendborg

Bedemand i Svendborg

Houkjær Begravelse

fokus på faglighed og etik

Svendborg Begravelse

Værdig Afskeds eftf.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.
Christian Eiser
Eksamineret bedemand
Dorte Vestergård Jensen
Eksamineret bedemand
Charlotte Grell
Eksamineret bedemand
Lars Rasmussen
Eksamineret bedemand
Karen-Marie Larsen
Eksamineret bedemand

Begravelse

13.475 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Bisættelse

13.970 kr.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet. Ring trygt til os eller start din bestilling online, så tager vi kontakt til dig.

Se alle begravelsestyper »

Svendborg Begravelsesforretning er din lokale bedemand

På adressen Tvedvej 16, 5700 Svendborg finder du Houkjær Begravelse, Værdig Afskeds Eftf.. Vores beliggenhed er yderst central og nem at finde.

Vores begravelsesforretninger på Fyn fungerer i et tæt samarbejde, så I er sikre på kvalificeret rådgivning og planlægning af jeres bisættelse eller begravelse. I ringer når det passer jer, og I er velkomne til samtale i vores forretning. Vi kommer også gerne hjem til jer, hvor end det er på Fyn.

Begravelse og Bisættelse i Svendborg

Velkommen til Houkjær Begravelse, Værdig Afskeds Eftf. i Svendborg. Vi er din pålidelige støtte i en vanskelig tid, hvor behovet for en erfaren og nærværende bedemand er afgørende. Vi forstår betydningen af en smuk og mindeværdig afskedsceremoni. Vi er en begravelsesforretning, der går op i mennesker og omsorg, og som bedemænd har vi bred erfaring i både begravelser og bisættelser. Vi lægger vægt på faglighed, empati og gensidig respekt for at skabe en ceremoni, der hylder jeres kære.

Din lokale bedemandsforretning i Svendborg

Hos Houkjær Begravelsesforretning er vi tætte på Svendborg-samfundet. De fleste af os bor her, og som din lokale bedemandsforretning er vi tilgængelige døgnet rundt – klar til at støtte dig gennem alle aspekter af en begravelse eller bisættelse.

Erfaren bedemandsforretning i Svendborg

Vi forstår, at håndteringen af en begravelse eller bisættelse kan være udfordrende. Som erfarne bedemænd yder vi professionel rådgivning med omsorg. Vi tager os af detaljerne og hjælper med at skabe en betydningsfuld ceremoni, der ærer den afdøde.

Kontakt os, hvis I behøver hjælp til begravelse og bisættelse i Svendborg

Hos Houkjær Begravelse taler vi i øjenhøjde med alle. Vi sætter en ære i at hjælpe med begravelser og bisættelser i Svendborg. Vi er engagerede i at støtte dig og din familie gennem denne følsomme tid med respekt og nærvær. Kontakt os for mere information eller for at aftale en personlig samtale.

Få en personlig dialog med os

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan føle dig tryg.

4.9/5

99% af vores kunder vil anbefale os til andre

99,9% af vores kunder vil anbefale os til andre

“Houkjær Begravelse gav os en meget professionel og brugbar rådgivning i den svære tid. Vi følte os i trygge hænder hele vejen og det gav os ro.

Jakob var under hele forløbet meget empatisk og udviste medmenneskelighed omkring tabet af vores kære og fik skabt en følelse hos os om, at hendes sidste rejse ville blive smuk. Selv under bisættelsen var Jakob synlig og hjalp os igennem denne proces.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.”

Lotte Sofie, Aarhus C

“Kan på det varmeste anbefale Houkjær Begravelse – og i særdeleshed Jakob har en fantastisk evne til at komme igennem de svære valg, der er i forbindelse med et dødsfald, på en stille og rolig måde. Stor respekt herfra.”

Birthe Sørensen

“Tusind tak for rigtig professionel rådgivning, stor empati og forståelse for vores situation. Vi vil bestemt anbefale jer til alle andre.”

Joan Lind, Randers

Vælg en bæredygtig begravelse

Fokus på bæredygtighed

Houkjær Begravelse tager bæredygtighed alvorligt

Miljøvenlig kiste

Nordisk Fyr

Produceret med et lavt CO2-aftryk, fremstillet af bæredygtigt skandinavisk fyrretræ. Med bionedbrydelig polstring for at sikre miljøvenlighed gennem hele produktets livscyklus, hvilket gør valget både ansvarligt og æstetisk tiltalende.
kr. 2.700,-

tilvalg til grundprisen

Miljøvenlig kiste

Saga

Kisten er fremstillet af papirfibre.
Sokkel og kantlister er af piletræ.
Polstret med hør både i låg og underkiste.
Pude og dyne er også i hør.

fra  8.595,-
Bionedbrydelig urne

Beyond Life

Urnen er fremstillet af støbepap, cellulose og kartoffelstivelse og er derfor bionedbrydelig. Med urnen følger en frøkapsel, som du kan plante i din have.

fra  1.295,-
Vi giver tilbage til naturen

For hver kiste vi leverer, plantes et træ

Vi har doneret 1.000 træer til Folkeskove i Danmark gennem Growing Trees Network.
Folkeskove bidrager til sikring af rent drikkevand, øger biodiversitet og mere oplagring af CO2.

Ligeledes planter vores leverandør af kister, Tommerup Heilskov, et nyt træ for hver kiste de leverer til os.
Vi har fokus på bæredygtighed